Concurenții Asia Express, în fața celei mai scârboase probe. Incredibil ce au putut să mănânce

Concurenții Asia Express, în fața celei mai scârboase probe. Incredibil ce au putut să mănânce

Dacă până acum, probele i-a pus în dificultate pe concurenții de la Asia Express, acum cele 8 echipe rămase vor fi puse față în față cu cele mai mari temeri ale lor , „delicatesele” locale.

În ediția de duminică, fiecare echipă va lupta pentru a-și asigura prima poziție în clasamentul final. Până să ajungă la imunitate, însă, vedetele vor fi nevoite să își pună la încercare simțurile.

Înainte de a porni într-o nouă cursă, Gina Pistol îi va introduce în gastronomia locală, acolo unde castravetele de mare este considerat ca fiind un aliment rafinat.

Astfel, pentru a câștiga timp prețios în startul traseului de duminică seară, fiecare echipă va fi nevoită să mănânce o astfel de vietate marina.

Condițiile dure pe care le îndură echipele la Asia Express sunt departe de imaginația oricui, iar acest lucru va fi reconfirmat de una dintre probe.

Tot în ediția de duminică, echipele vor ajunge și la o fabrică, acolo unde vor ajuta la prepararea sosului bagoong, ingredient specific al bucătăriei filipineze. Sosul de pește este un mix sărat lăsat la fermentat ce trebuie trecut manual printr-o sită pentru a obține textura necesară, iar mirosul său înțepător le va da mari bătăi de cap concurenților.

 

Ne puteți urmări și pe Google News