Concluzia ULUITOARE a fizicienilor, care dă peste cap tot ceea ce știam despre UNIVERS! Ce trebuia să se întâmple după Big Bang

Concluzia ULUITOARE a fizicienilor, care dă peste cap tot ceea ce știam despre UNIVERS! Ce trebuia să se întâmple după Big Bang

Cercetătorii au ajuns la concluzia uluitoare că Universul nu ar fi trebuit să existe, întrucât după Big Bang particulele de materie și cele de antimaterie ar fi trebuit să se anuleze reciproc.

Este dezvăluirea fizicienilor  de la Organizaţia Europeană pentru Cercetări Nucleare (CERN), care au publicat în revista Nature rezultatele unui studiu efectuat recent.

Ciocnirea dintre mateerie și antimaterie de după Big Bang ar fi trebuit să ducă la distrugerea Universului, însă acest lucru nu s-a întâmplat, ceea ce constituie un mister pentru fizicieni..

Astfel, cercetătorii au postulat faptul că ar trebui să mai existe și o altă diferență între materie și antimaterie, în afară de sarcina lor electrică. Studiul efectuat de CERN arată că această diferență, indiferent care ar fi ea nu ține de magnetismul particulelor.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Toate observaţiile noastre au descoperit o simetrie perfectă între materie şi antimaterie, motiv din care Universul nu ar fi trebuit să existe", explică Christian Smorra, fizician în cadrul experimentului BASE (Baryon-Antibaryon Symmetry Experiment) de la CERN, potrivit Agerpres.ro.

"Aici, pe undeva, ar trebui să existe o asimetrie, dar noi pur şi simplu nu am putut-o descoperi", a adăugat el.