Evenimentul Zilei > Actualitate > Concerte, modă, film, teatru, dans pentru toată săptămâna
Concerte, modă, film, teatru, dans pentru toată săptămâna

Concerte, modă, film, teatru, dans pentru toată săptămâna

7 zile, 7 propuneri.

LUNI. Săptămâna începe cu o întâlnire între iubitorii de literatură şi scriitorul Peter James, autorul romanului „Aproape mort“. La Ceainăria Cărtureşti, James va vorbi despre cărţile sale şi va da autografe de la ora 18.30. Apoi, la Teatrul Metropolis, A.G. Weinberger şi „Trenul de noapte“ vor cânta „muzici care nu se dau la radio“, în spectacolul „Interzis FM“, de la ora 20.00. Biletul costă 47,5 lei.

MARŢI. Mâine este ziua cu teatru şi dans. De la ora 19.00, la Teatrul Odeon, Răzvan Mazilu vă invită la „Un tango mas“, iar în Green Hours, o oră mai târziu, puteţi vedea un experimentatelier, „Foarte tineri“, cu piesa de teatru „Şi noi şi ea“, de Emanuel Pârvu, în regia lui Attila Bordas.

MIERCURI.
În mijlocul săptămânii, la Plaza România sunteţi invitaţi să vedeţi tendinţele în moda de sezon. De la ora 19.00, branduri ca Esprit, Levi’s, Stone Creek sau Springfield, vor defila cu hainele pe care le puteţi găsi în magazinele din mallul de pe Bulevardul Timişoara.

JOI.
Pe 20 martie este zi cu film. La Institutul Cultural Român, regizorul din Chişinău, Igor Cobileanski, vine cu trei scurtmetraje şi un documentar. Proiecţia va începe de la ora 20.00, cu documentarul „Murind pentru Madrid“ (2000).

VINERI.
La Muzeul Naţional de Artă al României (MNAR) vi s-a pregătit un cadou de primăvară. Pe 21 martie, de la ora 19.00, va avea loc vernisajul unei expoziţii de bijuterii create de-a lungul ultimilor 60 de ani de cel mai faimos artist-bijutier al Greciei, Ilias Lalaounis.

SÅMBĂTĂ.
Penultima zi a săptămânii promite o premieră. „Cei 12 tenori irlandezi“ vor fi prezenţi, de la ora 19.00, la Sala Palatului, cu un show care a cucerit deja America şi Europa.

DUMINICĂ.
Puteţi încheia săptămâna cu circ şi musical. La Circul Globus, vă puteţi bucura alături de cei mici, de la ora 15.00 sau de la ora 18.30, de spectacolul pregătit pentru Galele Circului, ediţia a VIII-a. Dacă aveţi chef de un alt fel de distracţie, la Teatrul Naţional se joacă celebrul musical „Chicago“, de la ora 18.30. Pentru cei care au avut bilete la reprezentaţia cu probleme de pe 9 martie, acum pot profita de biletele de atunci.