Evenimentul Zilei > Politica > Concert NEOBIȘNUIT: percuție pe butoaie de vin
Concert NEOBIȘNUIT: percuție pe butoaie de vin

Concert NEOBIȘNUIT: percuție pe butoaie de vin

Vineri, 31 octombrie, la Timișoara se anunță un concert inedit într-un spațiu public. Pe strada pietonală din centrul orașului, începând cu ora 17,00, va avea loc un concert de percuție cu totul ieșit din comun. Instrumentele folosite nu sunt nici pe departe tobe.

Ansamblul Percutissimo, coordonat de prof. Doru Roman, avându-i în componențã pe studenții: Alex Florescu, Andrei Voica și Tibi Zalma va interpreta trei piese: "Bronx" de Emmanuel Séjourné, "Welcome Zulu" de Siegfried Fink și "Destinations" de Alan Keown, folosind drept instrumente muzicale mai multe butoaie cu vin. ”Muzica de percuție poate fi însuflețită cu succes de orice obiect din jurul nostrum”, spun organizatorii.
Evenimentul are loc în preambulul unui salon de vinuri care, printre alții, îi aduce la Timișoara pe Jancis Robinson, Master of Wine, consultant al Cramei Regale a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, respectiv pe Nicholas Lander, renumit critic de restaurante din Marea Britanie.
Întreg profitul evenimentului RoVinHood va fi folosit pentru achiziționarea unui microbuz accesibil persoanelor utilizatoare de scaun rulant din cadrul Asociației Ceva de Spus.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: