Potrvit informaţiilor din presa locală, Gheorghe Bunea Stancu a fost plecat la schi în Austria. O jurnalistă l-a întrebat dacă nu ar fi cazul să îşi dea demisia pentru că a ales să lipsească tocmai când oamenii din judeţ au problem grave din cauza viscolului.
„Dacă am plecat câteva zile din țară am plecat în conformitate cu zilele legale și în baza unui bilet pe care l-am cumpărat în urmă cu 7-8 luni de zile. Când am plecat era negru asfaltul. Am o rugăminte, dacă sunteți de la presă, să fiți și politicoasă. Puneți mâna și citiți cum se ajunge președinte de CJ”, i-a spus președintele CJ Brăila jurnalistei B1 TV, potrivit b1.ro.

La finalul conferinței, Gheorghe Bunea Stancu a continuat jignirile, spunându-le unor apropiați că nu stă de vorbă cu „niște fâțe” și dacă vrea poate să-i dea și două picioare în gură jurnalistei B1 TV care îl chestionase.

Niște obraznici, mă. Niște fâțe. Îi dau două picioare în gură. Băi, să-ți trimit demisia, mă. Niște nesimțiți. Nu aveți pic de bun simț”, a mai spus edilul, în timp ce părăsea sala de conferință.
<iframe width="620" height="415" src="//www.youtube.com/embed/aQOPvvnSjwQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
CITIŢI ŞI:

  • Pesedistul Bunea Stancu "comunică" cu presa: "Panaramă imbecilă", "chiorilor vânduți pe doi lei"

Te-ar putea interesa și: