Evenimentul ZileiActualitateCOMERCIANȚII AMBULANȚI, de pe plajă, AMENDAȚI de POLIȚIA LOCALĂ Constanța

COMERCIANȚII AMBULANȚI, de pe plajă, AMENDAȚI de POLIȚIA LOCALĂ Constanța

COMERCIANȚII AMBULANȚI, de pe plajă, AMENDAȚI de POLIȚIA LOCALĂ Constanța
Polițiștii locali i-au luat în vizor pe comercianții ambulanți care îi agasează pe turisti, pe plajă, cu produse de o calitate îndoielnică, informează Primăria Constanța. În numai opt ore, pe plaja din Mamaia au fost aplicate aproape 50 de amenzi în valoare de 40.000 de lei.

Agenții Poliției Locale au efectuat controale pe plajă, iar toti cei care au fost depistați ca vând astfel de produse în mod ilegal, au fost sancționați contravențional. Amenzile sunt cuprinse între 500 și 5000 de lei, iar mărfurile au fost confiscate. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale, Constanța, Valentina Chiriță, astăzi, în intervalul orar 10.00-18.00, polițiștii locali au acționat în stațiunea Mamaia, în scopul combaterii activităților de comerț ilicit pe plaja.

În urma acțiunii au fost aplicate 46 de amenzi contravenționale pentru desfășurarea activităților de comerț ambulant pe plajă, în valoare totală 37.000 lei . De asemenea, echipele de control au dispus măsura confiscării banilor ( 665 lei) proveniți din vânzarea ilegală a produselor. Și marfa a fost confiscată, fiind vorba de scoici fosilizate, zmee, pungi pufuleți, obiecte din lemn , 25 sticle nămol, 120 bucăți de porumb fiert, cornete cu zmeură, gogoși, chiar și 2 kg banane.

Acțiunile vor continua pe tot parcursul sezonului estival, iar autoritățile îi sfătuiesc pe turiști să își cumpere de mâncare doar din locuri autorizate.

 


Accesează: