”Au fost  două ședințe în cadrul cărora viceprimarul Traian Stoia nu a fost corect față de echipa din care face parte și pentru a descuraja persistența sa în astfel de atitudini am hotărât ca de fiecre data când se manifestă împotriva echipei din care face parte și împtriva proiectelor pentru Timișoara să-I iau câte ceva. Și acum, pentru cele două ședințe de Consiliu Local la care a fost împotrova echipei din care face parte și împotriva proiectelor pentru Timișoara și mai ales împotriva acelui proiect care vizează aducerea de fonduri europene pentru Spitalul Municipal, are două sancțiuni. Sunt acordate de-odată. Îi voi lua cele două secretare”, a declarat, marți primarul Timișoarei  Nicolea Robu, în fața camerelor de luat vederi, nevoit la un moment dat să se oprească din discurs pentru a râde copios de găselnița sa de a-l pune la respect pe Stoia.
Reamintm că în luna mai, Nicolae Robu i-a mai tăiat din atribuții viceprimarului social-democrat. Viceprimarului Stoia i-a fost luată funcția de coodonare a Biroului Terenuri din cadrul Direcției Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse. Asta după ce, câteva luni mai devreme, lista  de atribuții i-a mai fost subțiată, în urma unui scandal de amploare între cei doi, consumat prin declarații acide, în presă.

Cât privește secretarele ”luate” drept pedeapsă, ele vor lucra de acum înainte în cadrul Direcției Tehnice a municipalității, a mai spus Robu. (Video: Gazeta de Vest)