Evenimentul Zilei > Actualitate > Nadia Comăneci, prima REACȚIE după zvonul despre DIVORȚUL de Bart Conner
Nadia Comăneci, prima REACȚIE după zvonul despre DIVORȚUL de Bart Conner

Nadia Comăneci, prima REACȚIE după zvonul despre DIVORȚUL de Bart Conner

Zvonul că Nadia Comăneci a divorțat de Bart Conner, apărut marți, a întors România pe dos. Gimnasta a avut o primă recție referitor la această informație.

Nadia Comăneci a negat vehement acest zvon, susinând că este în vacanță cu soțul ei, Bart Conner și cu fiul lor mai mic.

Într-o intervenție pentru Cancan.ro, Nadia Comăneci s-a declarat șocată să audă așa ceva: 

„Sunt în vacanță cu Bart și cu fiul nostru cel mic, Dylan, în Los Angeles. Nu-i adevărat nimic, nu e vorba de niciun divorț. Este ridicol să aud așa ceva”, a declarat Nadia Comăneci.

Totodată, și fratele gimnastei a ținut să infirme zvonul. Adrian Comăneci a susținut că Nadia nu l-a înștiințat în legătură cu o decizie de acest gen: 

„Am vorbit cu ea acum doua zile, nu mi-a zis nimic, dar nu cred ca e adevarata informatia. Daca era ceva imi spunea ea, cu siguranta, plus ca asemenea lucruri se intampla in timp, n-ar avea cum sa se desparta brusc, ar fi ceva mai de durata, nu de pe o zi pe alta. Eu stiu ca ei se iubesc in continuare, ca sunt fericiti in America. Nu stiu cine ar avea interes sa propage o asemenea informatie, e bine ca verificati asa ceva", aspus Adrian Comaneci pentru WowBiz.