Nadia Comăneci, prima REACȚIE după zvonul despre DIVORȚUL de Bart Conner

Nadia Comăneci, prima REACȚIE după zvonul despre DIVORȚUL de Bart Conner

Zvonul că Nadia Comăneci a divorțat de Bart Conner, apărut marți, a întors România pe dos. Gimnasta a avut o primă recție referitor la această informație.

Nadia Comăneci a negat vehement acest zvon, susinând că este în vacanță cu soțul ei, Bart Conner și cu fiul lor mai mic.

Într-o intervenție pentru Cancan.ro, Nadia Comăneci s-a declarat șocată să audă așa ceva: 

„Sunt în vacanță cu Bart și cu fiul nostru cel mic, Dylan, în Los Angeles. Nu-i adevărat nimic, nu e vorba de niciun divorț. Este ridicol să aud așa ceva”, a declarat Nadia Comăneci.

Ne puteți urmări și pe Google News

Totodată, și fratele gimnastei a ținut să infirme zvonul. Adrian Comăneci a susținut că Nadia nu l-a înștiințat în legătură cu o decizie de acest gen: 

„Am vorbit cu ea acum doua zile, nu mi-a zis nimic, dar nu cred ca e adevarata informatia. Daca era ceva imi spunea ea, cu siguranta, plus ca asemenea lucruri se intampla in timp, n-ar avea cum sa se desparta brusc, ar fi ceva mai de durata, nu de pe o zi pe alta. Eu stiu ca ei se iubesc in continuare, ca sunt fericiti in America. Nu stiu cine ar avea interes sa propage o asemenea informatie, e bine ca verificati asa ceva", aspus Adrian Comaneci pentru WowBiz.