Rică Răducanu: "Coman le-a închis gura suporterilor"

Rică Răducanu: "Coman le-a închis gura suporterilor"

Rică Răducanu crede că "eroul de la Tel Aviv" nu va mai avea nicio problemă cu fanii.

Echipa Rapid a început cu dreptul aventura în grupele Ligii Europa. "Vişiniii" s-au impus cu 1-0, joi seară, la Tel Aviv, în faţa israelienilor de la Hapoel şi aşteaptă cu încredere următorul joc din Grupa C, de pe 29 septembrie, când vor primi vizita olandezilor PSV Eindhoven.

Joi seară, batavii au câştigat, tot cu scorul de 1-0, partida de pe teren propriu cu Legia Varşovia.

"Aşa sunt portarii, mai nebuni, că dau de atâtea ori cu capul în bară!"

Ne puteți urmări și pe Google News

Unicul gol al rapidiştilor la Tel Aviv a fost înscris de Ovidiu Herea, dar artizanul succesului a fost portarul Daniel Coman, care i-a disperat pe adversari prin intervenţiile sale.

Necula Răducanu, fostul mare portar al Rapidului, s-a declarat şi el încântat de paradele lui Coman la Tel Aviv. "Tamango" crede că, prin prestaţia avută în meciul cu Hapoel, goalkeeper-ul "vişiniilor" nu va mai avea probleme cu fanii din Grant, care, până acum, l-au contestat în mai multe rânduri.

"Dani Coman a apărat foarte bine cu Hapoel, şi-a făcut datoria de portar. Mi-a plăcut cum a ieşit la sacrificiu la ocazia aia mare a israelienilor, din finalul meciului. Aşa sunt portarii, mai nebuni, că doar dau de atâtea ori cu capul în bară! Acum, Coman le-a închis gura suporterilor. Sunt sigur că nu-l vor mai fluiera după cum a apărat în Israel. Rivalitatea dintre el şi Bornescu nu făcea bine echipei. Suporterii erau cu Bornescu, alţii cu Coman... Eu le-am spus atunci celor de la Rapid că ar fi bine să renunţe la unul dintre ei şi să se termine odată balamucul, pentru că amândoi sunt valoroşi şi nu va accepta niciunul să-i facă tuşa celuilalt", a declarat Rică Răducanu ieri, pentru EVZ.