Evenimentul Zilei > International > COLOSAL: Imigranții îi cer lui Merkel să-i EXPULZEZE pe imigranți!
COLOSAL: Imigranții îi cer lui Merkel să-i EXPULZEZE pe imigranți!

COLOSAL: Imigranții îi cer lui Merkel să-i EXPULZEZE pe imigranți!

Imigranții din Germania o atacă pe cancelara Angela Merkel pentru că politica granițelor deschise le-a distrus nivelul de trai.

Televiziunea germană Rbb24 a realizat un senzațional reportaj pe străzile Berlinului, în districtele Neukölln și Kreuzberg, unde a discutat cu locuitorii despre criza imigranților.

Comentariile pe care aceștia le-au făcut reporterilor germani sunt de-a dreptul șocante. Ele demonstrează resentimentele care clocotesc în sânul populației, care trebuie să se acomodeze cu uriașul aflux de imigranți.

Anul trecut, Germania a primit 1,1 milioane de imigranți, iar mai multe milioane au pătruns în țară în ultimii cinci ani.

În aceste condiții, chiar și străinii care trăiesc mai demult în Germania își exprimă nemulțumirea față de această adevărată invazie.

O femeie, care afirmă că este simpatizantă a Partidului Național Democrat, spune:

„Astăzi, refugiații primesc locuințe de la stat, ajutoare sociale și o mulțime de alte facilități. De ce? Și eu sunt o străină.”

O altă femeie, care poartă un hijab (văl islamic) deschis la culoare, declară:

„A devenit destul de groaznic pe aici. Lucrurile nu mai sunt așa cum erau cândva. Prea mulți oameni au venit în Neukölln. Când au venit li s-au asigurat condiții de viață. Nu le dați casele noastre! Nu le dați slujbele noastre!”


Un bărbat care afirmă că este în Germania de douăzeci de ani spune că orașul se schimbă dramatic.

„Am prăvălia mea de douăzeci de ani. Odată erau oameni cumsecade pe aici care îmi cumpărau marfa. Însă acum, nu mai cumpără nimeni. Toți germanii s-au mutat. Acum, aici sunt numai refugiați și străini.”

Un alt bărbat spune că autoritățile trebuie să fie mai dure cu cei care încalcă legea.

„Sunt aici de 39 de ani. Sunt fericit, am o familie, sunt mândru de fiul meu. Am copii buni. Însă străinii care vin acum, cei care au venit de doi-trei ani au adus numai necazuri în Germania.”

Și adaugă:

„Dacă aș fi eu primar, dacă aș fi primarul Berlinului, vă jur… Când străinii ăștia fură ceva – chiar și ceva mic – i-aș deporta. Imediat. Însă ei imediat încep să trăncănească despre o ‘țară liberă și democratică’. Ce naiba înseamnă asta?”

Un alt bărbat, care spune că este originar din Africa, intervine:

„Este o problemă cu chiriile: au crescut enorm. Acum nu mai poți avea un apartament unde îți dorești, a devenit prea scump.”

Iar un tânăr adaugă:

„Ar fi bine dacă oamenii care nu au atât de mulți bani – studenți și șomeri sau persoane care nu au slujbe grozave – ar fi grozav dacă și-ar permite un apartament normal și nu doar la periferie sau mult în afara orașului.”