Evenimentul Zilei > Actualitate > Adio, Cohchita Wurst! Tom Neuwirth apare cu un nou look şi o cotitură în carieră. Video în articol
Adio, Cohchita Wurst! Tom Neuwirth apare cu un nou look şi o cotitură în carieră. Video în articol

Adio, Cohchita Wurst! Tom Neuwirth apare cu un nou look şi o cotitură în carieră. Video în articol

În urmă cu 5 ani, cu pseudonimul Conchita Wurst, a câştigat (şi scandalizat) Europa, graţie triumfului la Eurovision 2014, cu piesa Rise like a phoenix. Astăzi, însă, austriacul Tom Neuwirth, a decis să-şi schimbe radical atât propria imagine deja prăfuită, cât şi propriul stil muzical.

Cântăreţul de 31 de ani, a devenit faimos în toată lumea graţie personajului ''drag-queen'' al Conchitei Wurst. Astăzi nu-l mai vedem cu cu părul lung şi aspect feminin, cu barba atârnându-i. Evident obişnuit cu transformările lookului, Tom Neuwirth a revenit pentru a lăsa lumea muzicală cu gura căscată şi nu numai. Deja încă înainte de ieşirea pe piaţă a noului său single, Hit me, cântăreţul austriac arătase lumii o schimbare radicală a lookului.

Părul, în fapt, a fost tăiat şi vopsit în blond platinat, ca şi barba pentru a fi în ton. Tom Neuwirth apare aproape de nerecunoscut faţă de trecut, dar s-ar putea spune că a spus adio şi pseudonimului de Conchita Wurst. Chiar dacă acel nume rămâne pe profilul reţelelor de socializare, se pare că cântăreţul austriac, se va expune de acum înainte cu simplul pseudonim Wurst, abandonând atât de caraghiosul (pentru el), Conchita.