Codul poliţiştilor, la "Evenimentele zilei"

Codul poliţiştilor, la "Evenimentele zilei"

Jurnaliştii EVZ şi invitaţii lor discută despre cele mai importante evenimente ale momentului.

16.30 Comisarul şef Toma Paul, de la Direcţia Ruitieră IGPR, vorbeşte despre noul cod de etică al poliţistului, aprobat, ieri, de Guvern.  Potrivit noului cod, politiştii vor fi obligaţi să poarte uniformă pentru a putea fi recunoscuţi pe stradă. De asemenea, nu vor avea voie ca după terminarea programului de lucru să fie vazuţi în preajma persoanelor care sunt cunoscute ca infractori.

16.00. Subiectul dezbătut în studioul amplasat în redacţia EVZ în acest moment este moartea micuţului David şi ancheta începută în acest caz. Luni, poliţiştii vor începe audierea angajaţilor Centrului Medical Unirea, acolo unde, luni, a murit copilul în vârstă de trei ani.

15:30 Traian Bădulescu, purtător de cuvânt ANAT, Agenţia care a făcut Topul WC-urilor din România,  şi sociologul Marius Pieleanu discută despre lipsa toaletelor cu reporterii EVZ.

Ne puteți urmări și pe Google News

15:00 Arhitecta Casei Poporului, Anca Petrescu, comentează posibilitatea dărâmării zidului din jurul Palatului Parlamentului oferită de Roberta Anastase într-o ediţie anterioară a emisiunii "Evenimentele zilei".

14:30 La patru zile distanţă de la momentul în care presa a dezvăluit că ar fi colaborat cu Securitatea, fostul mare fotbalist Gică Popescu a părut mai puţin vehement, admiţând că notele din dosarul său, patru la număr, i-ar putea aparţine. Însă, după cum spune acesta, "a dat numai note de bine". Mircea Pascu, fost preşedinte FRF, şi jurnalistul Daniel Nanu discută despre situaţia care a apărut în fotbalul românesc săptămâna aceasta.

Emisiunea "Evenimentele zilei" se difuzează zilnic pe postul b1, de luni până joi, între orele 14:00 - 18:00, şi vineri 14:00 - 17:00. 

 

Puteţi intra în direct cu emisiunea „Evenimentele zilei” pe YM, pe ID-ul evztv, în intervalul orar menţionat mai sus. De asemenea, ne puteţi contacta şi prin email, la evztv@evz.ro.