Evenimentul Zilei > Justitie > Codrin Ștefănescu, REACȚIE VIOLENTĂ la sediul PSD: „Tudorele, fă ceva că nu se mai poate”
Codrin Ștefănescu, REACȚIE VIOLENTĂ la sediul PSD: „Tudorele, fă ceva că nu se mai poate”

Codrin Ștefănescu, REACȚIE VIOLENTĂ la sediul PSD: „Tudorele, fă ceva că nu se mai poate”

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a comentat dezvăluirile incendiare ale fostului deputat Vlad Cosma. El face apel la adresa ministrului Justiției.

„Așteptam o reacție din partea procurorului general, n-a venit. Așteptam o reacție din partea ministrului Justiției, n-a venit. Așteptam Corpul de control al ministrului Justiției să facă ceva în sensul ăsta. Așa că fac un apel la Tudorel Toader, în mod foarte clar: Tudorele, fă ceva că nu se mai poate! Lucrurile au ajuns la paroxism”, a spus Codrin Ștefănescu, la sediul PSD.

Mihaela Iorga Moraru, unul dintre cei mai apreciați procurori ai DNA până la momentul războiului public cu Laura Kovesi, șefa DNA, a confirmat dezvăluirile făcute de jurnalistul Dan Andronic în Evenimentul Zilei. Fostul procuror DNA a oferit detalii interesante despre dosarul Microsoft și implicarea Codruței Kovesi în dosarul care a fost clasat din cauza termenului de prescripție. Ceea ce, susține Iorga Moraru, este total fals.