”A început o revoluție, în momentul de față. Toată țara îi aude pe acești oameni. Nu mă duc pentru că se zice că politizăm o astfel de acțiune, e înfiorător. Ne e teamă ca să fim alături de români, acolo unde ne cheamă inima. Ei sunt plătiți pentru asta, își fac treaba, sunt foarte violenți.

 

VIOLENȚE la protestul din fața DNA. Mălin Bot, o nouă încăierare cu jandarmii! Informații de ultimă oră!

Tudorel Toader are toată baza legală să își facă meseria de ministru. Așteptăm să se întâmple un miracol. De aia am spus, Tudorel, fă ceva! Pentru Iohannis totul e un can can, uită că e președintele plătit de noi toți, să fie președintele tuturor românilor, nu al DNA sau al statului paralel. Procurorul general e un umil servitor al doamnei Kovesi, care a ieșit să ne muștruluiască pentru că avem curajul să vorbim, zice că suntem obraznici. E o revoluție online, despre o nouă dictatură.”, a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3.

 

Toader, Kovesi, raportul şi revocarea, MISTER ELUCIDAT! CE SE POATE FACE şi ce nu? Un fost ministru al Justitiţiei A LĂMURIT TOTUL

Tudorel Toader, ministrul Justiției, a amânat rezultatele evaluării făcute la DNA. Mai exact, acesta a amânat marele anunț pentru joia viitoare, mai exact anunțul în legătură cu demiterea Laurei Codruța Kovesi, șefa DNA. În condiţiile izbucnirii scandalului înregistrărilor de la DNA Ploieşti şi la cererea liderilor Coaliţiei de guvernare, Toader şi-a scurtat vizita de lucru din Japonia și s-a întors în țară.
 

”Am revenit în ţară deşi mai erau şi alte dezbateri. Înainte de a accepta demnitatea de ministru al Justiţiei am discutat cu liderii de la guvernare. Am primmit garanţii că nu se va implica factorul politic. S-a respectat, se respectă şi se va respecta. Am avut o întrevedere cu doamna premier care mi -a solicitat să comunic public rezultatele evaluării. Voi prezenta în camerele reunite ale Parlamentului rezultatele de la DIICOT, DNA, Ministerul Public. Constituie o obligaţie a ministrului Justiţiei. Distinct de raportul pe care îl voi prezenta săptămâna viitoare voi face o conferinţă de presă cu privire la activitatea DNA", a anunţat ministrul Justiţiei.

 

"Așadar, joia următoare voi face o declarație referitoare la evaluările făcute la DNA”, a conchis Toader.