Evenimentul Zilei > Actualitate > Codin Maticiuc, gest de neuitat! Milionarul a demonstrat că are o inimă mare
Codin Maticiuc, gest de neuitat! Milionarul a demonstrat că are o inimă mare

Codin Maticiuc, gest de neuitat! Milionarul a demonstrat că are o inimă mare

Codin Maticiun demonstrează înc o dată că are un suflet mare printr-un gest incredibil: în continuare îi ajută pe copiii de la Spitalul Fundeni.

Codin Maticiuc are o avere uriașă, însă iată că dacă are bani grămadă asta nu înseamnă că îi ține doar pentru el! Milionarul a făcut un gest demn de toată laudă și a construit băi noi pentru copiii dintr-un spital din București!

Pentru că are o avere considerabilă, Codin Maticiuc a decis că trebuie să facă un gest demn de toată lauda, mai ales că acum are copil și știe cum e. Milionarul a făcut băi noi pentru micii pacienți internați la Spitalul Fundeni!

Codin Maticiuc face bani și din piatră seacă, însă când vine vorba de gesturi de laudă ar face orice pentru cei din jur. Îl știm cu toții că e o persoană care dă mereu din ceea ce are el și altora, iar asta a făcut și în ultima perioadă pentru Spitalul Fundeni din Capitală, secția de copii!

Milionarul s-a ocupat de amenajarea băilor pentru cei mici, iar recent a postat pe pagina sa de socializare că acestea sunt gata, iar cei mici care trec printr-o perioadă grea vor avea acum locuri noi unde se vor spăla și își vor face igiena zilnică, urmând ca băile vechi să rămână pentru părinții care stau cu ei în fiecare zi și le sunt aproape în suferințele prin care trec.

„Nu-mi vine sa cred ca avem băi! Băi în fiecare salon din cele ale etajului 7 de la Fundeni. Băi pentru copii! Sărmanii lor părinți (ca de când sunt și eu empatizez tare și cu ei) vor folosi baile de pe hol care până acum erau pentru pacienți și aparținători deopotrivă.”, a scris Codin Maticiuc pe pagina sa de Instagram!

Codin Matiuc nu vrea doar să facă doar băile din spitalul pentru copii, ci vrea chiar să cumpere mobilier pentru saloanele în care cei mici locuiesc alături de părinții lor!

Milionarul are planuri mari și îi îndeamnă pe toți cei care vor să ajute să o facă. Aceste spune că de când a devenit părinte reușește să empatizeze și mai mult cu aceste situații, scrie Spynews.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: