În această noapte s-au înregistrat 106 intervenții din cauza ninsorilor abundente care au lovit Bucureștiul și județul Ilfov au dus la probleme destul de mari., printre care semafoare căzute, copaci rupți sau căzuți.

Și lucrurile nu par să se oprească aici, căci avertizările de vreme rea sunt în vigoare și în acest moment, în mai multe zone ale tarii:

Județul Caraș-Severin și Hunedoara, în zona de munte de peste cota 1.800 m este sub amenințare de cod roșu valabil în data de 6 februarie, de la ora 4.00 până la ora 8.00. Se va semnala viscol puternic, iar vântul va sulfa cu rafale de 140, până la 170 km/h.

În zona de munte a județelor Prahova, Dâmbovița, Arges, Brașov și Buzău, vorbim tot de cod roșu. Vântul va sufla tare, va fi viscol puternic, iar vizibilitatea va fi redusă spre zero. Rafalele vor depăși 100…120 km/h.

La munte, în nordul și centrul Moldovei și in regiunile sudice și sud-estice a nins abundant și s-a depuns zăpada, Vântul a suflat scurafale de peste 55 km/h, iar în zona montană peste 70 km/h.

În Zona Carpaților Meridionali și Orientali, până astăzi la ora 8.00 este cod portocaliu. Vor fi intensificări susținute ale vântului cu rafale de 80…100 km/h, temporar va ninge viscolit, determinând scăderea vizibilității sub 50 m.

Și jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea și cea mai mare parte a Munteniei vor fi sub cod portocaliu, cu intensificări ale vântului , care va sulfa cu rafale de 70…85 km/h, temporar va ninge viscolit determinând scăderea vizibilității.

În Teleorman, Giurgiu, Tulcea și local în județele Călărași, Ialomița și Brăila se va depune strat consistent de zăpadă.

Te-ar putea interesa și: