Evenimentul Zilei > Actualitate > Cod roșu de intervenție declanșat de ISU. Carnagiu pe șosea. News alert
Cod roșu de intervenție declanșat de ISU. Carnagiu pe șosea. News alert

Cod roșu de intervenție declanșat de ISU. Carnagiu pe șosea. News alert

Un accident extrem de grav a avut loc în noapte de miercuri spre joi, în județul Sălaj, între localitățile Zăuan și Ip.

În urma tragicului eveniment, patru persoane au murit și alte patru au fost rănite grav Accidentul a avut loc pe Drumul Național DN 19 B.

IPJ Sălaj anunță că șoferul unei mașini a efectuat o depășire neregulamentară a unui alt autoturism, peste marcajul longitudinal simplu continuu, și a intrat în coliziune frontală cu o mașină care circula pe direcția Zăuan – Ip, condusă de un bărbat din județul Bihor.

În urma accidentului patru persoane și-au pierdut viața, dintre care cei doi șoferi și doi pasageri din mașina care a efectuat depășirea.

Alte patru persoane au fost rănite grav, câte două din fiecare mașină. Potrivit reprezentanților ISU Sălaj, la locul accidentului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare și 11 ambulanțe, din care 6 de la SMURD și 5 ale SAJ Sălaj.

Persoanele rănite au fost transportate de la UPU Zalău.

Martorii susțin că șoferul care a efectuat depășirea avea viteză foarte mare, iar pe carosabil nu se observau urme de frânare. În autoturism, un Audi cu volan pe dreapta se aflau cinci tineri. Trei dintre aceștia au decedat pe loc.

Mai mult decât atât, în cealaltă mașină, un Golf 4, se afla o familie cu o adolescentă de 15 ani, scrie RTV.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: