COD GALBEN DE CEAŢĂ, până la ora 23.00. Vezi judeţele afectate

COD GALBEN DE CEAŢĂ, până la ora 23.00. Vezi judeţele afectate

Peste 10 judeţe, în principal din sud-estul şi estul ţării se află sub avertizare de cod galben de ceaţă, până la ora 23.00. Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) pe A2 şi A3 vizibilitatea va fi redusă.

Cod galben de ceaţă este local în Dobrogea, în judeţele Ialomiţa, Călăraşi, Brăila, Buzău, Teleorman şi Giurgiu, inclusiv pe A2, în judeţul Dolj, precum şi pe spaţii extinse în judeţele Bacău, Vrancea, Vaslui şi local în judeţul Galaţi. Conform ANM, până la ora 23.00, local, în Dobrogea, se va semnala ceaţă, care va determina vizibilitate redusă sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Tot până la ora 23.00, pe spaţii extinse în judeţele Bacău, Vrancea, Vaslui şi, local, în judeţul Galaţi, inclusiv pe drumurile naţionale şi europene, va fi ceaţă şi vizibilitate redusă sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. Potrivit Centrului Infotrafic din Poliţia Română, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe tronsonul Bucureşti - Drajna, vizibilitatea scade sub 100 de metri, iar pe tronsonul Drajna - Constanţa, vizibilitatea este, pe alocuri, sub 20 de metri. Pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, vizibilitatea este sub 50 de metri, iar în judeţul Constanţa cel mai greu se circulă, tot din cauza ceţii, pe DN22C.

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
  • Daniel Chițoiu a DEMISIONAT, Nicolăescu îi va lua locul. Antonescu: În cadrul unor "mutații mai largi", Chițoiu se va ocupa de partid | VIDEO
  • Sondaj CSCI. Românii l-ar prefera pe Victor Ponta lui Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale
  • ANTENA 3 a încasat o amendă de 50.000 de lei pentru linşajul din emisiunea lui Gâdea
TOP 3 ARTICOLE POPULARE:
  • MIRACOL. Un copil născut FĂRĂ SÂNGE trăieşte! Boala NU EXISTĂ nici în tratatele de medicină
  • Au un CORP perfect! SUNT invidiate de toate femeile şi dorite de toţi bărbaţii. Cum au reuşit performanţa asta | VIDEO & FOTO
  • FETIŢA despre care spun că VA TRĂI 105 ani. Pare imposibil, dar există o explicaţie perfect logică

Ne puteți urmări și pe Google News