Întrebat de jurnaliști dacă urmează să se consulte cu Ponta, după declaraţiile pe care le-a avut în ultima vreme, Grindeanu a răspuns: "Nu ştiu la ce vă referiţi". 

"Preocuparea mea este să pun în aplicare programul de guvernare. Discut cu foarte multă lume, fie că face parte din PSD, cu atât mai mult, fie din alte medii care să mă ajute şi pe mine şi pe colegii mei să implementăm acest program de guvernare. Restul, întâlniri, normal că avem, vorbim cu toată lumea, nu cred că e neapărat o problemă care să fie de guvernare aceasta legată de discuţiile pe care le am eu sau domnul Dragnea cu domnul Victor Ponta, care am văzut că are câteodată critici. Extrem de critic nu aş spune, e critic câteodată, o critică de cele mai multe ori constructivă", a spus premierul, citat de Agerpres. 

Grindeanu a  precizat că nu a vorbit cu Victor Ponta în ultimele zile. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi că demisia din partid în alb a fostului premier Victor Ponta i se pare "o copilărie" şi că, din punctul său de vedere, subiectul este închis. 

"Ne-am întâlnit vineri. Mi-a adus o demisie în alb. Am rupt-o. I-am spus şi îi spun şi acum că e bine să rămână în partid, e bine să muncească împreună cu noi, indiferent pe ce poziţii suntem. N-am fost întotdeauna pe poziţii înalte. Fiecare dintre noi am fost şi mai jos şi mai sus şi mai în stânga şi mai în dreapta, dar am tras şi am susţinut acest partid şi Guvernul susţinut de partid. Niciun Guvern nu a fost perfect, din câte mi-aduc eu aminte, nu s-a inventat până acum. Dar acest subiect nu-l mai abordez, pentru că mi se pare o copilărie. Din punctul meu de vedere, subiectul este închis. (…) Oricine din partid poate vorbi foarte liber. Fiecare pasăre cu limbajul ei", a spus Dragnea.