Evenimentul Zilei > Social > Club de fițe din Mamaia, închis după miezul nopții de Poliție
Club de fițe din Mamaia, închis după miezul nopții de Poliție

Club de fițe din Mamaia, închis după miezul nopții de Poliție

Polițiștii și jandarmii din Mamaia au închis, noaptea trecută, un club din stațiunea Mamaia, după ce petrecerea de mii de euro la care participau zeci de tineri a continuat și după ora 00.00, iar măsurile de siguranță împotriva COVID-19 nu erau respectate.

Pentru că muzica a continuat să răsune și după miezul nopții, iar tinerii continuau să petreacă, să danseze și să consume alcool, forțele de ordine au fost nevoite să intervină și să strice petrecerea.

Astfel, muzica a fost închisă, iar petrecăreții s-au retras în camerele în care erau cazați, scrie antena3.ro.

„Noaptea trecută, în urma activităților desfășurate pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, precum și pentru respectarea legislației în vigoare în ceea ce privește regulile de distanțare socială, dar și programul de funcționare al localurilor, polițiștii și jandarmii constănțeni au verificat mai multe societăți comerciale, printre care și cea la care se face referire.

Având în vedere faptul că era trecut de ora 00.00, deci în afara programului de funcționare legal, potrivit normelor în vigoare, dar și constatarea directă a forțelor de ordine cu privire la nerespectarea măsurilor de distanțare socială, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța au pătruns în incinta societății comerciale, iar administratorului în cauză i-au fost puse în vedere motivele mai sus menționate, fapt pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 20.000 de lei.

Precizăm faptul că la activitate au participat 2 polițiști și 8 jandarmi, a căror intervenție nu a fost necesară și care au fost prezenți pentru preîntâmpinarea unor incidente nedorite”, se arată într-o informare a IPJ Constanța.

În timp ce numărul de cazuri de noi îmbolnăviri de coronavirus este în creștere alarmantă, petrecerile în cluburile de fițe din Mamaia se țin fără respectarea niciunei reguli.

Imaginile de la un concert la care au participat sute de persoane și organizat, sâmbătă, la Nuba, unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia, au fost postate pe internet.

Deși numărul participanților era mai mare, nimeni nu respecta nicio regulă. Distanța socială nu era păstrată, iar de mască nici nu se punea problema.