Întrebată dacă se rupe USR, Clotilde Armand a declarat: "În niciun caz, noi nu ne rupem, suntem ce am spus că suntem mereu. Avem un ADN: transparenţa. Lucrurile din familie le lăsăm să iasă în spaţiul public. Se poate explica tot: problema este că nu am avut bani, şi puţinii bani donaţi… a fost o luptă pentru ei. Nu se pune problema de finanţări, altele decât au fost. Am fost un partid low-cost. (Soţul – n. red.) El se referă la acel sondaj, cu 19%, care pe noi, membrii, ne-a supărat foarte tare. Eu nu am crezut în acest sondaj, nu am vrut să se facă public. El este foarte nemulţumit că banii puţini i-am folosit pe acest sondaj." 

„Este un atac la faptul că echipa din campanie a fost plătită, iar echipa de campanie a alocat banii cum a vrut. Mulţi au vrut ca banii să fie împărţiţi democratic.”

Despre susţinerea lui Nicuşor Dan pentru Matei Păun: „Mi se pare normal ca Nicuşor să îl susţină pe cel care a gestionat această campanie. Noi vorbim cu toţi membrii legaţi de frustrările lor, de bani, de ideologii. Astea sunt frustrări acumulate de la oameni care au muncit.”  

Întrebată dacă este de acord cu tot ce spune soţul său în postare, aceasta a răspunsă că "Nu sunt de-acord cu tot ce spune el. El vrea transparenţă şi echilibru diferit". Totodată, ea a afirmat că soţul său a publicat postarea înainte de a discuta cu ea. "Postarea a fost pentru prieteni, nu a fost pentru public", a concluzionat ea. 

"Sunt bani care erau alocaţi pentru Facebook-ul candidaţilor şi care au fost folosiţi pentru altceva", a afirmat vicepreşedinta USR, Clotilde Armand, despre banii de campanie. 

Despre scandalul iscat de Sergiu Moroioanu, soţul său, Clotilde a declarat că "Problema e când certurile de familie devin publice. Trebuie să învăţăm să prezentăm lucrurile puţin mai diplomat către public".

Referitor la acuzaţiile că George Soros a finanţat Uniunea Salvaţi România, Armand a precizat că "Cu Soroş nu am nicio legătură, sunt nişte persoane, probabil, care în trecut au avut legături prin activitatea lor, nişte ONG-uri. La noi, aceste legături sunt mult mai slabe decât în alte partide.” 

Despre tensiunile dintre ea şi Matei Păun, managerul de campanie: „Ce s-a întâmplat: eu am fost foarte mult în teritoriu, am avut acces la televiziunile locale. În Bucureşti, emisiunile erau aranjate pentru candidaţi, eu nu eram candidat. Au fost tensiuni, cine se duce, cum, au fost tensiuni în care nu am fost mulţumită." 

Întrebată dacă Nicuşor Dan i-a reproşat ceva, Clotilde Armand a răspuns că acesta nu i-a reproşat nimic. 

În ceea ce priveşte unitatea partidului, Armand a explicat că „În patru ani vom învăţa să funcţionăm democratic în partidul nostru. O să vedeţi cum ne vom lupta în Parlament. 40 de parlamentari USR vor face mai mult decât 400 de parlamentari adormiţi." 

Despre prietenia cu Nicuşor Dan, preşedintele USR: "Mi-e un prieten şi nu se va distruge prietenia noastră". 

În încheierea emisiunii, Clotilde Armand şi-a luat următorul angajament: "Îmi iau angajament că acest partid nu se va rupe. În patru ani vom fi primul sau al doilea partid din România."

Întrebată dacă USR îl va susţine tot pe Cioloş, viceliderul partidului a răspuns că "Asta nu ştim."