Incidentul a avut loc, joi, într-o clădire de pe strada Orhideelor din localitate.

Potrivit martorilor, femeia a intrat în clădire şi a aruncat cu benzină pe un bărbat pe care l-a văzut acolo. Nu a reuşit să-i dea foc aşa cum intenţiona pentru că au intervenit vecinii victimei.

După ce a ieşit în fugă din clădire, agresoarea a atacat un copil de 10 ani, aflat în zonă pe care l-a înjunghiat. Din fericire, copilul a fost salvat în ultimul moment de rudele sale.

Mai bine mori acum decât de mâna mea. Doamne, n-am dorit nimănui moartea, dar ție ți-o doresc. Psihopata dracului… să omori copii pe stradă?”, au spus revoltate rudele copilului.

Iată ce transmis IPJ Ilfov: „IPJ Ilfov a fost sesizat, prin SNUAU 112, despre faptul că în comuna Chiajna, pe strada Orhideelor, la o locuință în construcție, pe fondul unor discuții contradictorii, o femeie necunoscută a aruncat cu benzină pe un bărbat. La scurt timp, la IPJ Ilfov s-a primit un alt apel, prin SNUAU 112, unde s-a sesizat faptul că într-un apartament, din aceiași localitate și stradă, un copil minor a fost tăiat cu un cuțit de către o femeie necunoscută. Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au imobilizat și identificat autoarea celor două fapte. Victimele au fost transportate la spital, au transmis polițiștii.”

Femeia a fost reținută de polițiști pentru tentativă de omor, potrivit dcnews.ro

Te-ar putea interesa și: