Evenimentul Zilei > Justitie > Clanurile de rromi cu PALATE, PERCHEZIȚIONATE cu mascații
Clanurile de rromi cu PALATE, PERCHEZIȚIONATE cu mascații

Clanurile de rromi cu PALATE, PERCHEZIȚIONATE cu mascații

Rromii care și-au ridicat palate în vestul țării au fost ”călcați” joi, de mascați, după ce au sechestrat un bărbat pe care l-au terorizat ore în șir în portbagajul unei mașini. Ofițerii DIICOT, împreună cu trupele speciale ale poliției, au percheziționat trei dintre locuințele membrilor unui clan.

Procurorii de la DIICOT și polițiștii de la Investigații Criminale au început cercetările într-un dosar în care sunt implicați membrii clanului de rromi Poșu, pentru constituire de grup infracțional organizat, tâlhărie și sechestrare de persoane. Oamenii legii au percheziționat, joi, mai multe locații ale membrilor clanului Poșu, notează OpiniaTimișoarei, la Recaș, orașul plin de palate țigănești neterminate, și la Izvin, și au ridicat și dus la audieri mai multe persoane, inclusiv liderul clanului de rromi.  

Acțiunea are loc după  ce în zonă s-au consumat noi acte de maximă violență, între rromi,  în lupta pentru preluarea conducerii clanului. Surse apropiate anchetei au confirmat pentru EVZ că un bărbat care a fost sechestrat ore în șir de țiganii din clanul Poșu, iar când a scăpat a depus reclamație. Înainte de a fi băgat cu forța în portbagaj, bărbatul a fost și tâlhărit de bijuterrile de aut pe care le purta. În timpul percheziiilor la casa unuia dintre suspecți au fost găsite săbii.

 Vom reveni cu amănunte.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: