Evenimentul Zilei > Actualitate > Soțul Ileanei Ciuculete și-a deschis sufletul. Cum arată viața lui Cornel Galeş fără artista de muzică populară
Soțul Ileanei Ciuculete și-a deschis sufletul. Cum arată viața lui Cornel Galeş fără artista de muzică populară

Soțul Ileanei Ciuculete și-a deschis sufletul. Cum arată viața lui Cornel Galeş fără artista de muzică populară

Cornel Galeș și-a deschis sufletul pentru prima dată de la moartea soției sale, îndrăgita cântăreață de muzică populară, Ileana Ciuculete.

Bărbatul este în continuare șocat de dispariția bruscă acesteia și acum se gândește la toate lucrurile pe care putea să le facă pentru ea și nu a mai apucat. „Cineva spunea că aşa e viaţa. Din contră. Eu am nişte trăiri intense care mă împing să fac lucruri aiurea. Am avut nişte momente, am crezut că se întâmplă numai în filme. Nu îmi mai aduc perfect aminte cum a fost. Mi-a zis că aş fi zis că vreau să deschid geamul la spital, dar nu îmi mai aduc aminte.

Nu am privit deloc la TV. Şi acum mă ard ochii când o văd pe zâna mea la TV.  Voiam să facem nunta de argint. Nu puteam pe 8 martie pentru că eram în post. Cu Mirela Boureanu pe care o iubim voiam şi cântă fel de fel. Nu am mai reuşit. Îi dădeam iaurt cu linguriţa pe data de 8 martie. (…) Doctorul mi-a zis că e o chestie de la tiroidă, dar nu pot să mă abţin” a declarat Cornel Galeş la Antena 1. 

Cariera înfloritoare

Ileana Ciuculete s-a născut la 20 septembrie  1957, în comuna Vela, la interferența județului  Dolj cu județul Mehedinți. Datorită calităților vocale deosebite, a fost  angajată de la 14 ani, cu dispensă de vârstă,  la orchestra de muzică populară ''Doina  Olteniei'' a Filarmonicii din Craiova, sub  bagheta dirijorului Dumitru Botezatu, potrivit  biografiei postate pe pagina de Facebook a  artistei. A absolvit Liceul de matematică- fizică ''Traian'', din Drobeta Turnu-Severin.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News