Evenimentul Zilei > Politica > Ciucu este noul președinte al PNL Sector 6. Ce-și propune noul lider
Ciucu este noul președinte al PNL Sector 6. Ce-și propune noul lider

Ciucu este noul președinte al PNL Sector 6. Ce-și propune noul lider

Ciprian Ciucu a fost ales preşedinte al filialei PNL Sector 6, în urma unor alegeri interne, după ce a condus organizația ca interimar. Noul președinte își propune, într-o postare pe Facebook, ca principală țintă a să câștige alegerile locale împotriva PSD.

„Astăzi am avut alegeri la PNL sector 6. După şase luni de interimat, azi am primit şi încrederea colegilor mei ca preşedinte ales. Alături de biroul politic ales şi de restul colegilor, abordez cu încredere alegerile locale de anul acesta! Suntem pregătiţi, mai pregătiţi ca oricând, să scoatem PSD şi toată mizeria adusă de ei din oraşul şi din sectorul nostru!”, a scris Ciucu pe Facebook.

La începutul lunii decembrie, Ciprian Ciucu și-a dat demisia din Consiliul General al Municipiului București pentru că a fost numit președinte al Agenției Funcționarilor Publici, cu rang de secretar de stat.

Pe de altă parte, în cursul zilei de astăzi, 1.300 de membri PNL, parlamentari, primari şi aleşi locali au fost convocați la Consiliul Naţional al partidului care  se reuneşte la Parlament. Pe ordinea e zi a evenimentului figurează mai multe teme de discuție. Printre acestea se află raportul de activitate al Guvernului, bilanțul politic al conducerii partidului și al grupurilor parlamentare.  De asemenea, vor fi mai multe discuții despre pregătirea campaniei pentru alegerile locale.

Vor fi prezenți și vor susține discursuri, între alții, preşedintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, secretarul general Robert Sighiartau, prim-vicepreşedintele şi liderul grupului europarlamentarilor români din PPE, Rareş Bogdan.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: