Evenimentul Zilei > Social > Cum se CIRCULĂ înaintea Paștelui? Traficul va fi BLOCAT, de Sâmbăta Mare. Se impun RESTRICȚII
Cum se CIRCULĂ înaintea Paștelui? Traficul va fi BLOCAT, de Sâmbăta Mare. Se impun RESTRICȚII

Cum se CIRCULĂ înaintea Paștelui? Traficul va fi BLOCAT, de Sâmbăta Mare. Se impun RESTRICȚII

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la acestă oră traficul se desfăşoară în condiţii normale, însă este de aşteptat ca în orele următoare valorile de trafic să crească iar pe anumite tronsoane să se circule în coloană.

Din cauza inundaţiilor din ultima perioadă, care au determinat alunecari de teren, afectând partea carosabilă, sunt impuse următoarele restricţii de circulaţie pe drumurile naţionale:

 

– DN10 Buzău – Braşov, judeţul Buzău, este restricţionat traficul autoturismelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone;

– DN22 Smârdan – Măcin, judeţul Tulcea, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone;

– DN2N Dumitreşti – Vintileasca, judeţul Vrancea, circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, în zona localităţii Jitia, la kilometrul 50+500 de metri.

Din cauza creşterii nivelului Fluviului Dunărea, este instituită restricție de tonaj pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 pe DN 22E, între localităţile Garvăn şi I.C. Brătianu, pe tronsonul kilometric 0+000-14+276, din judeţul Tulcea, iar pe tronsonul kilometric 13+950-14+276, este impusă restricție de viteză de 10 km/h, fiind totodată interzisă oprirea.

În ceea ce priveşte traficul feroviar, în judeţul Dâmboviţa, circulaţia feroviară este oprită pe ruta CF 904 Fieni – Pietroșița, din cauza alunecării terasamentului de la kilometrul 65+150, iar în judeţul Mehedinţi, circulaţia pe Magistrala 900, între stațiile Drobeta-Turnu Severin și Prunişor, este întreruptă din cauza lucrărilor de reabilitare a infrastructurii feroviare în zona staţiei CF Balota.

Traficul aerian şi naval se desfăşoară în condiţii normale, fără a fi înregistrate probleme de circulaţie.