Evenimentul Zilei > Politica > Circul de la PNL Timișoara, speculat de Ciolacu. Orban amenință cu anularea alegerilor
Circul de la PNL Timișoara, speculat de Ciolacu. Orban amenință cu anularea alegerilor

Circul de la PNL Timișoara, speculat de Ciolacu. Orban amenință cu anularea alegerilor

Marcel Ciolacu a reacționat după scandalul care a izbucnit la Timișoara, acolo unde filiala PNL a organizat alegeri pentru a desemna un președinte.

Scandalul care a izbucnit, sâmbătă, la Timișoara, la alegerile interne ale Partidului Național Liberal (PNL), a dat prilejul reprezentanților Opoziției să iasă la rampă cu ironii și mesaje acide. Marcel Ciolacu, președintele PSD, a postat pe contul de Facebook un comentariu legat de circul de la Timișoara.

Marcel Ciolacu a aruncat cu vorbe grele spre PNL

„Voi sunteți urmașii Brătienilor? Niște circari și marțafoi cu comportament de tip interlop?! Iohannis a cules ce a semănat: PNL – partidul său, a ajuns să facă alegeri cu poliția la ușă! Simulacrul alegerilor de la PNL Timiș este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea și mațe-fripte cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-și căra ei pumni în cap în disputele lor interne”, a scris Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a continuat: „Acești iresponsabili ar trebui să se ocupe de destinele țării! De economie, de pandemie, de educație!. În timp ce ei se îmbrâncesc și se înjură ca la ușa cortului pentru ciolan”, s-au raportat 156 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, iar Vama Giurgiu este blocată de sute de turiști care se întorc în țară. „Și sunt doar câteva dintre adevăratele probleme ale românilor! Sunteți decuplați de realitate”, a mai spus Ciolacu.

Simona Ionescu: „I-a înnebunit căldura pe liberali?”

Despre acest subiect, al alegerilor cu scântei, a comentat și Simona Ionescu, redactor-șef evz.ro.

„I-a innebunit căldura pe liberali?! Hai, cu contrele din partid in cele două tabere mai merge, e des intâlnită „metoda” pe la mai toate partidele! Dar să te iei la bătaie în sala în care te-ai adunat, tu partid, pentru alegeri… Buba la cap, zău!
Mai bine nu vă mai străduiți așa, ci predați direct cheile USR-PLUS sau PSD. Rămânem măcar cu o amintire frumoasă despre ce a fost PNL! Vă facem și parastase cu lacrimi. Altminteri, dacă veți continua, o să vă topiți într-o căldare. Chiar nu vreau să o văd pe Clotilde Armand amestecând cu linguroiul și râzând (chiar dacă și-a reparat dantura) către Iulian Bulai”, a scris Simona Ionescu.

Poziția pe care a adoptat-o Ludovic Orban, președintele PNL

Ludovic Orban, președintele PNL, a postat și el un mesaj pe contul de Facebook. „Condamn public încălcările grosolane ale democrației interne săvârșite la PNL Timișoara de Alin Nica, Dănuț Groza, Alina Gorghiu și Bogdan Ghelbere. Le-am transmis înainte de conferința pentru alegerea conducerii organizației o adresă prin care le-am solicitat să respecte întocmai prevederile Statutului Partidului Național Liberal.

Totodată, le-am comunicat situația oficială a membrilor PNL la 31 decembrie 2020 și i-am avertizat că orice îngrădire a dreptului de vot a membrilor partidului poate conduce la sancțiuni îndreptate împotriva celor care au împiedicat membrii în drept ai PNL să-și exprime opțiunea, precum și la anularea alegerilor grav viciate prin aceste demersuri.”

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: