Evenimentul Zilei > Actualitate > Ciprian Tătărușanu se desparte de FC Nantes. Titularul naționalei a refuzat să semneze prelungirea contractului
Ciprian Tătărușanu se desparte de FC Nantes. Titularul naționalei a refuzat să semneze prelungirea contractului

Ciprian Tătărușanu se desparte de FC Nantes. Titularul naționalei a refuzat să semneze prelungirea contractului

Ciprian Tătărușanu, portarul echipei Nantes, a refuzat să semneze prelungirea contractului cu formația „galben-verzilor”, de care se va despărți la vară.

Ciprian Tătărușanu (33 de ani) nu s-a înțeles cu oficialii echipei FC Nantes și se va despărți de gruparea din Ligue 1 la finaul acestei stagiuni. Anunțul a fost făcut de Vahid Halilhodzici, antrenorul „canarilor”.

„Au existat discuții cu cei doi, dar au refuzat propunerile clubului. Am cerut conducerii să se oprească toate acestea şi negocierile să fie reluate mai târziu”, a declarat tehnicianul. Ciprian Tătărușanu a început fotbalul profesionist la Juventus Colentina, formație la care a evoluat în perioada 2003 – 2006. A fost cumpărat de Gloria Bistrița, apoi a ajuns la Steaua și a jucat între 2008 – 2014. A ajuns în Italia, la Fiorentina, club la care a fost legitimat timp de trei ani. În 2017 a fost transferat de FC Nantes. Pentru echipa națională a României, portarul a jucat în 57 de partide.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: