Evenimentul Zilei > Actualitate > Cioloș o ironizează pe Firea: „A făcut din București un Voluntari mai mare”
Cioloș o ironizează pe Firea: „A făcut din București un Voluntari mai mare”

Cioloș o ironizează pe Firea: „A făcut din București un Voluntari mai mare”

Municipiul București se prezintă precum un Voluntari mai mare, după patru ani în care a fost administrat de actualul primar general, PSD, Gabriela Firea.

Afirmația îi aparține europarlamentarului Dacian Cioloș, copreşedintele Alianței USR-PLUS care a postat, pe rețelele de socializare, un comentariu în legătură cu lipsa apei calde menajere de la robinetele bucureștenilor.

„Nici o propagandă electorală, finanţată cu milioane de euro, nu poate ascunde o realitate tulburătoare. În plină pandemie sanitară, cetăţenii din capitala celui de-al şaselea stat membru al Uniunii Europene se plâng că nu au cu ce să se spele”, a scris Dacian Cioloș în postarea pe care a publicat-o pe Facebook.

Potrivit celor arătate de el, Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și Alianța USR – PLUS este o țintă a propagandei electorale PSD care încearcă să abată atenția de la problemele cu care se confruntă bucureștenii și de care este responsabilă Gabriela Firea.

„Când oamenii au nevoie de apă caldă, doamna Firea distribuie circ. Iar acum ţinta propagandei este Nicuşor Dan pentru că e omul care, alături de consilierii Alianţei USR PLUS, va scoate la lumină toată corupţia şi incompetenţa din Primăria condusă de doamna Firea. După mandatul doamnei Firea, Bucureştiul arată ca un Voluntari mai mare, prin practicile de clan folosite şi importate de la domnul Pandele”, a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.

În acest context, europarlamentarul a spus despre Gabriela Firea că este specializată în propagană și, prin metode specifice, încearcă să-l asocieze pe Nicușor Dan cu liderii lumii interlope, așa cum în trecut, în 2016, a spus despre el că era fiul lui George Soros.

„Gabriela Firea continuă să folosească doar armele propagandei – singura ei expertiză, de altfel. În 2016, eu eram fiul lui Soros, aşa cum azi acelaşi PSD încearcă să îl asocieze pe Nicuşor Dan cu interlopii. PSD ştie să murdărească, dar nu şi să cureţe, cât timp nici bucureştenilor nu e în stare să le distribuie apă caldă”, a mai scris Dacian Cioloș în postarea sa de pe Facebook.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: