Evenimentul Zilei > Politica > Dacian Cioloș DĂ DIN COLȚ ÎN COLȚ să explice prezența sa pe afișele PNL. De la „le-am spus să nu-mi folosească imaginea” la „PNL poate folosi toate elementele Platformei România 100”
Dacian Cioloș DĂ DIN COLȚ ÎN COLȚ să explice prezența sa pe afișele PNL. De la „le-am spus să nu-mi folosească imaginea” la  „PNL poate folosi toate elementele Platformei România 100”

Dacian Cioloș DĂ DIN COLȚ ÎN COLȚ să explice prezența sa pe afișele PNL. De la „le-am spus să nu-mi folosească imaginea” la „PNL poate folosi toate elementele Platformei România 100”

Dacian Cioloș ne zâmbește ieri de pe afișele electorale ale PNL, care au împânzit orașul. Dacă aseară premierul a spus la Realitata Tv că le-a zis liberalilor să nu-i folosească imaginea, astăzi Dacian Cioloș a spus că nu vede o problemă ca, în contextul promovării Platformei 'România 100', să fie folosite atât principiile şi portofoliul de proiecte, cât şi elemente vizuale de pe site-ul platforme.

Întrebat de Agerpres în legătură cu declaraţia sa prin care face apel la PNL şi USR să nu folosească imaginea sa pe afişele electorale, Dacian Cioloş a susţinut că aceste două partide pot folosi "principiile şi portofoliul de proiecte" expuse în Platforma 'România 100'. 

"Atât PNL, cât şi USR au anunţat public că susţin Platforma 'România 100'. În măsura în care susţinem valorile din conţinutul acesteia, nu văd o problemă ca, în contextul promovării Platformei 'România 100', să fie folosite atât principiile şi portofoliul de proiecte, cât şi elemente vizuale de pe site-ul platformei. În rest, atât PNL, cât şi USR au propriile strategii de campanie, în funcţie de programele de guvernare şi de priorităţile lor", a mai spus Dacian Cioloş.

''I-am rugat să nu folosească imaginea mea, i-am rugat pe amândoi, şi unii şi alţii (PNL şi USR – n.r.), tocmai pentru că am spus că nu vreau să dau mesaje ambigue oamenilor cărora le-am zis că nu voi participa la campania electorală. Nu pentru că nu aş vrea să susţin anumite idei sau valori, ci pentru mi-am luat un angajament", a afirmat premierul Dacian Cioloş la Realitatea.