Ciocnirea violentă a avut loc în Timişoara. O maşină de poliţie aflată  în misiune a fost lovită de o şoferiţă neatentă care conducea cu viteză.

Accidentul a avut loc marţi dimineaţa pe o stradă din Timişoara, scrie ziarul Opinia Timişoarei. În timp ce traversa în viteză bulevardul Liviu Rebreanu, venind de pe Sudului, o maşină de poliţie a fost lovită în plin de un alt autoturism condus de o femeie.

Impactul a fost unul atât de puternic, astfel încât maşina de poliţie  a zburat pur şi simplu în spate la cativa metri şi răsucită pe un scuar. Carosabilul, după cum se poate observa în video era ud şi totodată periculos.  Maşina politiştilor a intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, având semnalele acustice şi luminoase pornite. Soferita care venea pe Rebreanu, din păcate, a observat-o prea târziu, astfel că n-a mai putut evita ciocnirea cu maşina poliţiştilor.

Şoferul maşinei de poliţie cât şi şoferiţa au rămas fără carnetele de conducere

Atât femeia, cât si poliţistul aflat la volan au rămas fara carnete de conducere. Soferiţa pentru că nu a acordat prioritate de trecere autospecialei poliţistilor aflaţi în misiune şi agentul pentru ca nu a condus preventiv.

“Echipajul de poliție se îndrepta spre o sesizare și circula dinspre bulevardul Sudului spre strada Profesor Doctor Aurel Păunescu Podeanu. A pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Autospeciala a fost însă lovită de o șoferiță care circula regulamentar, dar care nu a acordat prioritate echipajului aflat în misiune. Din fericire, în urma impactului puternic, nu au existat victime, însă pagubele materiale sunt însemnate. Atât șoferița vinovată de producerea accidentului, cât și polițistul aflat la volan au rămas fără permise de conducere”, relatează opiniatimisoarei.

Video cu impactul rupt dintr-un fim de acţiune îl puteţi urmări aici: