Evenimentul Zilei > Actualitate > Cine va câștiga VOCEA ROMÂNIEI
Cine va câștiga VOCEA ROMÂNIEI

Cine va câștiga VOCEA ROMÂNIEI

Pentru prima dată în istoria showului, patru fete se vor lupta pentru trofeul Vocea României cât și pentru cei 100.000 de euro puși în joc. În exclusivitate, Evz vă arată emoțiile concurenților și juraților de dinainte de marea finală

Ce-a fost ușor a trecut”, spun mai în glumă, mai în serios, cele patru fete care au rămas în competiție. Pentru ele, momentul cel mai dificil este în această seara când trebuie să dea tot ce e mai bun și, totodată, să beneficieze și de toate forțele antrenorilor lor pentru a impresiona publicul de acasă.

Fiecare concurentă va cânta trei piese: una solo, una împreună cu antrenorul și una cu un invitat special. Emoțiile ating cote maxime de când fetele au aflat că pe scenă va urca și Arilena Ara, celebra interpretă albaneză a melodiei „Nentori”, care a ținut ocupat primul loc în topurile muzicale europene luni de zile. 

FOTO: Adi Despot petrece foarte mult timp Andrada și îi explică fiecare notă a pieselor, fiind un perfecționist prin definiție.

FOTO: Meriam Jane este îndrumată de Tudor Chirilă către succes, iar pasiunea artistului este deja de notorietate.

„Este o binecuvântare să mă reîntorc în România în această perioadă superbă a anului. Am ascultat foarte multe voci bune în acest show și sunt convinsă că toate cele patru finaliste sunt deja câștigătoare. Mă simt onorată să fiu pe scena Vocea României în marea finală și să cânt piesa datorită căreia m-am întors aici pentru fanii mei, Nentori.”, a declarat Arilena Ara.

FOTO: Lori a transformat-o pe Zsuzsana într-o variantă mai mică a ei. Tânăra a învățat să interpreteze și să se bucure pe scenă la fel ca îndrumatoarea ei

FOTO: Ana învață, repetă, dar se și distrează alături de antrenorul ei, Smiley.

Așadar, marea finală din această seară va fi plină de surprize, pregătite de cele patru finaliste, Meriam Jane Ndubuisi din echipa Tudor, Ana Munteanu din echipa Smiley, Zsuzsana Cerveni din echipa Lori si Andrada Cretu din echipa Despot. În imaginile obținute „pe furiș” de la repetiții se văd clar emoțiile și dedicația cu care fiecare participant tratează spectacolul umărit în fiecare ediție de peste un milion și jumătate de români.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: