Evenimentul Zilei > Sport > Cine sunt bărbații care au râvnit la Simona Halep? Avem lista completă
Cine sunt bărbații care au râvnit la Simona Halep? Avem lista completă

Cine sunt bărbații care au râvnit la Simona Halep? Avem lista completă

Campioana de la Wimbledon este implicată într-o nouă relație. Partener îi este Toni Iuruc (40 de ani), un prosper om de afaceri, care i-a fost alături pe parcursul turneului londonez.

Simona Halep se relaxează într-o scurtă vacanță, după marea victorie obținută la Wimbledon, înpotriva Serenei Williams. Fosta lideră WTA a fost ovaționată, pe „Arena Naționlă”, de 30.000 de suporteri și de nume importante ale sportului românesc: Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Mihai Leu, Marian Drăgulescu, Ilie Năstase, Ion Țiriac. La câteva ore după ce a ajuns în România, luni seară, Halep a ieșit în oraș și a luat masa alături de Cosmin Hodor, managerul de comunicare al Simonei Halep, şi de soţia acestuia. Alături de Simona a stat Toni Iuruc (40 de ani), un om de afaceri, despre care cancan.ro scrie că este noul iubit al constănțencei.

A stat departe de loja familiei

Bărbatul a fost alături de Halep pe tot parcursul turneului de la Wimbledon și apare alături de sportivă într-o poză făcută la Dineul Campionilor, la care românca și sârbul Novak Djokovici au fost cap de afiș. În imaginea respectivă, jucătoarea de tenis este încadrată de Cosmin Hodor și de soția acestuia. Pentru a evita speculațiile presei, Toni Iuruc nu a stat în loja familiei și prietenilor Simonei. El nici nu a putut fi observat la finala cu Serena și a stat într-un alt sector al tribunelor, știind că o vecinătatea cu familia Halep ar da naștere speculațiilor.

„Abia aștept ziua când voi avea copii”

De altfel, Simona este o persoană foarte discretă atunci când vine vorba despre viața amoroasă. De-a lungul timpului au existat mai multe informații legate de bărbații din viața ei. Niciodată sportiva nu a vorbit despre acest subiect. În ceea ce privește viitorul, constănțeanca a spus că își dorește să-și întemeieze o familie. „Îmi place să-mi petrec timpul cu copii, mai ales de când am o nepoțică. Parcă îi iubesc din ce în ce mai mult. Abia aștept ziua când voi avea copiii mei, dar, deocamdată, vreau să joc în continuare tenis, măcar câțiva ani de acum înainte” , a afirmat Halep. În urmă cu doi ani, Simona a fost suprinsă în Italia, alături de Radu Marin Barbu, un fost modest jucător de tenis.

Prietenă bună cu Smiley, fără alte implicații

În urmă cu trei ani s-a vorbit despre o presupusă relație între Simona Halep și cântărețul Smiley, co-prezentator al emisiunii „Românii au Talent”. Jucătoarea de tenis este fană a muzicii cântate de Simley, iar artistul este pasionat de tenis. Cei doi s-au întâlnit în timpul unei ședințe de pregătire pe care Simona o efectua la București și s-au pozat împreună.

I-a fost alături la Indian Wells și Miami

De asemenea, aflat într-o vacanță în SUA, în 2016, Smiley a urmărit din tribune partidele jucate de româncă la turneele de la Indian Wells și Miami. Apropiați ai celor doi au negat însă că între sportivă și cântăreț ar fi fost ceva mai mult decât o relație de amiciție. Fostul fotbalist Victoraș Iacob a surprins, în urmă cu doi ani, atunci când a negat, în timpul unei emisiuni la Digi Sport, că ar avea o relație cu Halep. „Nu știu dacă a auzit și ea, dar țin eu să fac o remarcă. La urechile mele au ajuns niște zvonuri legate de o eventuală relație dintre mine și Simona Halep. Dar, nu este nimic adevărat!” Interesant este că nimeni nu auzise vreun zvon în acest sens. Ulterior, Iacob s-a remarcat și cu alte declarații bizare, una dintre ele fiind legată de numirea sa în funcția de antrenor al Barcelonei.

Andrei Mlendea, antrenor și iubit. Relația s-a prăbușit brusc

Una dintre primele iubiri ale Simonei Halep a fost Andrei Mlendea. Fost jucător de tenis, el i-a fost alături constănțencei la începutul carierei. A antrenat-o pe Simona în perioada 2012 – 2013 și a fost concediat brusc. Se spune că Stere Halep, tatăl sportivei, n-a fost de acord cu relația dintre cei doi, pentru că fiica sa era la începutul carierei și avea nevoie să se concentreze doar pe tenis. La vremea respectivă, după ce antrenorul Mlendea s-a despărțit de eleva sa, Halep a fost antrenată de Adrian Marcu. „Știu că avea o relație cu un antrenor tânăr, care a antrenat-o înaintea lui Marcu. Nu-mi amintesc cum îl cheamă, dar tatăl ei l-a concediat când a simțit că e ceva între ei. Nu i-a convenit că Simona avea o relație cu antrenorul”, confirma Ioan Stan, fost antrenor al Simonei, informația.

Distanța a năruit relația

Simona Halep a avut o relație cu Costa Sponte, băiatul lui Teia Sponte, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Gigi Becali. Legătura s-a rupt, pentru că jucătoarea de tenis ajungea foarte rar în țară și nu putea să facă față solicitărilor pe plan sentimental. „Are timp să se mărite. Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept! Nu sunt lucrurile deloc încurcate. Dacă nu știam, nu spuneam”, spunea bunica Simonei, la vremea respectivă.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: