Evenimentul Zilei > Monden > Cine este și cum arată soția europarlamentarului Rareș Bogdan. O prezență discretă
Cine este și cum arată soția europarlamentarului Rareș Bogdan. O prezență discretă

Cine este și cum arată soția europarlamentarului Rareș Bogdan. O prezență discretă

Este jumătatea unui cunoscut om politic și preferă să nu iasă în evidență

Toată lumea îl cunoaște pe Rareș Bogdan, fost realizator TV la Realitatea, actual membru al PNL, europarlamentar și unul dintre cei mai vocali politicieni români în ultima vreme. Puțină lume o cunoaște însă pe soția sa, care este o prezență discretă în spațiul public.

Florina Bogdan este fiica omului de afaceri Vasile Andrei Vita, patronul ”Vitacom”, una dintre cele mai importane companii din domeniul produselor și accesoriilor electronice.

Florina Bogdan stă în umbra soțului ei și preferă să se ocupe de afaceri și de familie. Ea administra o sală de sport din nordul Bucureștiului. Cei doi s-au căsătorit și au doi copii, o fată și un băiat.

„Sunt Florina Bogdan, împătimită a mișcării, de când mă știu. Pasiunea pentru sport, m-a determinat să obțin multiple certificări în Indoor Cycling, Gun-EX, TRX și Animal Flow. Dintre toate, însă, cycling-ul a fost și va rămâne sportul meu de suflet”, spunea soția lui Rareș Bogdan în cadrul unui eveniment.


România în topul negativ – efectul inconștienței liderilor Stângii. Editorial exclusiv EvZ de Rareș Bogdan

Situația se complică înainte de alegeri. Rareș Bogdan dă peste mână liberalilor!


În trecut, Florina Bogdan a fost stewardesă, chiar în perioada studenției, atunci când se iniția în tainele Dreptului. „A zburat pentru mai multe companii, alegând, când era posibil, curse care să îi permită să se țină și de școala. Profesorii de la facultate au fost și ei destul de înțelegători. Astfel, în scurtă vreme, Florina și-a dat licența!”, scriau ziariștii de la ziardecluj.ro.

Vorbind despre începuturile relației cu soțul ei, Florina Bogdan povestea. „„Eu îl știam pe el, avea un magazin de telefoane în centru. Prima dată, sincer, mi s-a părut că este figurant și arogant. El este un bărbat foarte elegant, galant, era un bărbat dorit de femeile din Cluj, mie mi se părea că este cu nasul pe sus, nici prin cap nu mi-ar fi trecut vreodată că eu o să am de-a face cu el. Plus că avea atunci și mustață și nu pot să zic că, mamă, ce m-a dat pe spate”.


Rareș Bogdan, avertizează: „Ce se întâmplă la Mamaia și Vama Veche e îngrijorător”

Rareș Bogdan, despre înțelegerea cu USR-PLUS: Suntem obligați să scăpăm Capitala de PSD


Ea mai afirma că: „După doi ani de zile, ne-am întâlnit într-un club, în Cluj, prietena mea mi-a zis hai să-ți fac cunoștință că tipul respectiv vrea să te cunoască. I-am zis că nu trebuie să-mi faci cunoștință că eu îl cunosc. Și mi-a zis că e jurnalist, nu are un magazin de telefoane… și uite așa, ne-am cunoscut. La o săptămână după ce ne-am cunoscut, am ieșit la un restaurant și venise o bătrânică cu un coș plin de ghiocei. Mi-a cumpărat tot coșul respectiv cu ghiocei”.

Rareș Bogdan este originar din Ocna Mureș, județul Alba, unde tatăl său a condus cea mai mare fabrică din oraș. A urmat cursurile Facultății de Științe Politice și Administrative din cadrul Universității ”Babeș Bolyai” din Cluj Napoca, unde îndrumător de an i-a fost profesorul Emil Boc. Ulterior a intrat în presă, după care a devenit politician.