Evenimentul Zilei > Monden > Cine e blonda care a pus mâna pe ex-ul Ancăi Țurcașiu
Cine e blonda care a pus mâna pe ex-ul Ancăi Țurcașiu

Cine e blonda care a pus mâna pe ex-ul Ancăi Țurcașiu

Nu s-a uscat bine cerneala pe actele de divorț, că fostul soț al Ancăi Țurcașiu pare să-și fi refăcut viața. Paparazzi l-au surprins pe medicul dentist Cristian Georgescu într-un mall din Capitală, alături de o blondă decoltată și foarte dezinhibată, cu care s-a sărutat pasional de mai multe ori.

Oamenii aflați în complexul comercial nu le-au stat în cale, deși nu mai sunt chiar niște adolescenți înfierbântați, și nici copilul femeii, care îi însoțea și care nu pare să aibă mai mult de 9 ani.

Misterioasa blondă a pus mâna pe domnul doctor și nu-i mai dă drumul, după cum se vede în imaginile surprinse de paparazzi cancan.ro. S-ar putea crede că dr. Cristian Georgescu a umplut golul lăsat de fosta soție la doar tre luni după ce a părăsit domiciliul conjugal. Noua lui relație pare să fie însă mai veche, dacă avem în vedere lejeritatea cu care se manifestă femeia în prezența propriului copil, cât și atitudinea micuțului vizavi de noul bărbat din viața mamei.

Am încercat să aflăm din mai multe surse cine ar putea fi blonda care a apărut în viața bărbatului care, 22 de ani, a fost prezentat peste tot „soțul Ancăi Țurcașiu”. O sursă din lumea medicală ne-a spus că „femeia blondă este asistentă la o clinică privată sau în orice caz e cadru medical”.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: