Evenimentul Zilei > Monden > Cine conduce una din cele mai frumoase mașini din București
Cine conduce una din cele mai frumoase mașini din București

Cine conduce una din cele mai frumoase mașini din București

Una din cele mai frumoase mașini care circulă prin București este un Marilyn turcoaz, mașină britanică. Când apare, toți ochii sunt ațintiți asupra ei.

Am aflat cine conduce una din cele mai frumoase mașini din București. Bijuteria pe patru roți nu atrage privirile fiindcă la volan ar fi Bianca Drăgușanu sau Daniela Crudu, două vedete pasionate de mașini luxoase. Ea este condusă de Crăița Țarălungă. Prin acest vehicul și ținuta pe care o poartă la volan reînvie atmosfera interbelică.

Mașinuța e poreclită de proprietară, TUTA. „Când mă supăr pe ea spun că-i proastă, tută!”, spune cu umor Crăița. De aici și numărul de înmatriculare ales. Mașina poate fi admirată, mai ales în weekend, pe arterele principale ale orașului și în cartierele care amintesc încă de Micul Paris.

Cine conduce una din cele mai frumoase mașini din București

Spectaculoasa mașină este doar o piesă, cea favorită, din colecția Crăiței Țarălungă. Pasiunea pentru mașinile retro este veche. Pe lângă acest autoturism Marilyn, Crăița mai are un FIAT 500 foarte vechi, dar și un Alfa Romeo Spider modern, tot decapotabil. „Toată lumea mă întreabă, și de multe ori chiar în trafic, dacă este un Morgan”, a spus Crăița Țarălungă pentru ”Rețete și Vedete”.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.