Evenimentul Zilei > Monden > Cine ar fi crezut? Tudor Gheorghe, injectat cu heroină
Cine ar fi crezut? Tudor Gheorghe, injectat cu heroină

Cine ar fi crezut? Tudor Gheorghe, injectat cu heroină

Reputatul artist Tudor Gheorghe a povestit un episod șocant din viața sa, când a rugat doi medici din SUA să-i injecteze heroină pentru a vedea și simți pe pielea sa cum este să te droghezi

Reputatul artist Tudor Gheorghe a povestit un episod șocant din viața sa, când a rugat doi medici din SUA să-i injecteze heroină pentru a vedea și simți pe pielea sa cum este să te droghezi.

„Eu sunt actor la bază și m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat. Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, și mi-au injectat heroină. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. Am pupat mâna gazdei, Luiza, și m-am dus la culcare. M-am dezbrăcat și m-am culcat în cadă. Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna. M-au scos din cadă, m-au îmbrăcat în pijama și m-au băgat în pat. M-am trezit noaptea cu o sete și o poftă de dulciuri…”, a mărturisit Tudor Gheorghe.

„A doua zi mă durea aerul din jurul capului”, și-a amintit artistul. ”Mi-au spus că trebuie să îmi mai facă o doză mai mică dacă vreau să îmi revin. Am zis că nu. Mi-e groază și când mă gândesc. Le-am spus să nu mai conteze pentru mine când e vorba de droguri. Mă uit la cei care consumă azi și nu îmi dau seama cum se poate”, a recunoscut muzicianul.

Tudor Gheorghe este un cântăreţ, compozitor şi actor român, născut pe 1 august 1945, în comuna Podari, judeţul Dolj. Este unul dintre cei mai mari artişti ai tradiţiei româneşti, reuşind de fiecare dată să prezinte concepte noi pentru concertele pe care le susţine şi să reinterpreteze într-o manieră originală moştenirea românilor. Talentul său şi prezenţa scenică sunt inconfundabile, potrivit cancan.ro