Evenimentul Zilei > Social > CIFRE BOMBĂ în Poliția din România. S-a întâmplat chiar în PRIMA ZI DE CRĂCIUN
CIFRE BOMBĂ în Poliția din România. S-a întâmplat chiar în PRIMA ZI DE CRĂCIUN

CIFRE BOMBĂ în Poliția din România. S-a întâmplat chiar în PRIMA ZI DE CRĂCIUN

Poliția din România a acționat încă din prima zi de Crăciun la peste 2.700 de evenimente neplăcute și au aplicat peste 2.500 de sancțiuni.

Poliţiştii au intervenit în prima zi de Crăciun la peste 2.700 de evenimente la care au fost solicitaţi şi au aplicat peste 2.500 de sancţiuni contravenţionale, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române, prin intermediul unui comunicat, relatează Agerpres.

Astfel, aproape 8.000 de poliţişti au acţionat marţi, la nivel naţional, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne. De asemenea, au fost organizate 3.920 de patrule de ordine şi siguranţă publică, au fost organizate 152 de acţiuni şi s-a intervenit la 2.784 de evenimente, dintre care 2.386 au fost sesizate prin 112.

Au fost constatate 535 de infracţiuni, 68 de persoane fiind surprinse în flagrant delict în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, în ultimele 24 de ore. În cauzele instrumentate au fost dispuse 13 măsuri preventive. De asemenea, au fost depistate 6 persoane urmărite naţional sau internaţional. Poliţiştii au aplicat 2.543 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 700.000 de lei, pentru neregulile constatate, menţionează sursa citată.