Evenimentul Zilei > Social > Chinezii au creat Covid-19? Studiu de 22 de pagini înţesate cu dovezi istorice
Chinezii au creat Covid-19? Studiu de 22 de pagini înţesate cu dovezi istorice

Chinezii au creat Covid-19? Studiu de 22 de pagini înţesate cu dovezi istorice

Profesorul Angus Dalgleish şi dr. Birger Sørensen vor publica în revista științifică Quarterly Review of Biophysics Discovery un studiu de 22 de pagini în care îi vor acuza pe oamenii de ştiinţă din Wuhan (China) că au creat Covid-19 folosind anumite proceduri care au avut ca obiectiv să facă din lilieci principalii responsabili pentru apariţia teribilei boli infecţioase pe planetă.

Chinezii au creat Covid-19? Studiu de 22 de pagini înţesate cu acuzaţii istorice. Profesorul britanic şi cercetătorul norvegian susţin că omologii chinezi au creat Covid-19 într-un laborator din Wuhan înainte de a orchestra o acoperire elaborată. Raportul susține că oamenii de ştiinţă din China au reprodus versiuni ulterioare ale bolii pentru a face să pară că ea ar fi provenit în mod natural de la lilieci.

Cei doi suspectează că cercetătorii de la Institutul de Virologie din Wuhan sunt responsabili de răspândirea bolii Covid-19, dar au încercat să o acopere. Autorii lucrării de 22 de pagini scriu că „SARS-Coronavirus-2” nu are „strămoș natural” credibil.

Chinezii au creat Covid-19?

Mai mult, ei adaugă că este „dincolo de orice îndoială rezonabilă” că boala a fost produsă prin „manipulare de laborator”. Dalgleish şi Sørensen aruncă vina pe aceiași cercetători chinezi din Wuhan pentru încercarea de a-și acoperi urmele.

Au fost „distrugere deliberată şi ascunderea sau contaminarea datelor” în laboratoarele chineze. „Oamenii de știință chinezi care doreau să-și împărtășească cunoștințele nu au reușit acest lucru sau au dispărut.” Aceasta este o altă concluzie a celor doi.

Profesorul Angus Dalgleish, o somitate în Marea Britanie

Experții recunosc că absența unor dovezi științifice esențiale poate face imposibilă cunoașterea exactă a originii și a răspândirii noului coronavirus în lume.

„Se pare că materialele virale conservate și informațiile conexe au fost distruse. Prin urmare, ne confruntăm cu lacune mari în date care nu ar putea fi completate niciodată”, se menţionează în studiu.

Foaie de parcurs bazată pe eșantioane și rezultate ciudate

Autorii acestei cercetări de anvergură au creat o foaie de parcurs bazată pe o colecție de eșantioane și rezultate ciudate. Ei susţin că a existat o manipulare și arată reducerea la zero a unui caz rar de un rând de patru aminoacizi, care degajă o sarcină pozitivă și se leagă de celulele umane negative, pe care le-au identificat pe vârful SARS-Cov-2.

Sørensen a declarat pentru Mail că este „extrem de puțin probabil” să găsești chiar și trei – să nu mai vorbim de patru – aminoacizi pe același rând.

„Legile fizicii înseamnă că nu poți avea patru aminoacizi încărcați pozitiv la rând. Singurul mod în care poţi obține acest lucru este dacă îl fabrici artificial”, a spus Dalgleish.

Lucrarea lor expune „amprentele unice” ale Covid-19 despre care susțin că sunt „indicative de manipulare intenționată” și că orice „probabilitate ca acesta să fie rezultatul proceselor naturale este foarte mică”.

„Tulpinile (n.r. – mutaţiile noului coronavirus) apărute după ianuarie 2020 nu sunt credibile…”, se mai arată în studiu, conform thesun.co.uk.