Evenimentul Zilei > Actualitate > Chiliman: „Nu-l înlocuiţi pe Băsescu cu un om fără bun-simţ”
Chiliman: „Nu-l înlocuiţi pe Băsescu cu un om fără bun-simţ”

Chiliman: „Nu-l înlocuiţi pe Băsescu cu un om fără bun-simţ”

USL şi-a lansat sâmbătă candidaţii la parlamentare din sectorul 1, în lipsa preşedintelui PNL, Crin Antonescu.

Liberalii nu l-au invitat, din cauza conflictului cronic pe carel au cu şeful de partid. Asta nu l-a împiedicat pe Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, să-l ironizeze la scenă deschisă.
Fuga din Bucureşti
El le-a spus celor prezenţi că le "apreciază curajul de a candida în cel mai exigent loc din România". "Alţii îşi exersează talentul oratoric întrun judeţ sau altul, unde voturile sunt mai uşor de cules", a spus el. O aluzie evidentă la decizia lui Antonescu de a schimba colegiul senatorial din Capitală cu unul din Teleorman, teritoriul baronului PSD, Liviu Dragnea.

  • Călin Popescu Tăriceanu s-a lansat în fieful „trădătorilor” Chiliman şi Moisescu. „Le mulţumesc”

Apoi, Chiliman a taxat obiceiul şefului PNL de a împărţi oamenii "în băsişti şi în anti-băsişti". "Nu copiaţi năravurile lui Traian Băsescu! Aveţi grijă să nu-l înlocuiţi pe Traian Băsescu cu un individ mai slab pregătit decât el, mai rău decât el, fără caracter, fără bun-simţ (…) Românii aşteaptă soluţii în economie, nu războaie politice, un litice sterile", şi-a continuat atacul primarul sectorului 1.
Despre Călin Popescu- Tăriceanu, candidat la Senat, a spus că ar putea ocupa din nou funcţia de premier." În plus, cunoscându-te, Căline, sunt sigur că, după ce vei ieşi senator, nu voi fi tras de mânecă pe stradă de oamenii din colegiul tău şi întrebat de ce n-ai călcat niciodată pe la ei. Nu de alta, dar cu predecesorul tău aşa s-a întâmplat, până şi pomul sădit de el s-a uscat", a adăugat Chiliman

  • Chiliman, discurs fulminant: „Nu mai împărţiţi românii în băsişti şi antibăsişti”. CITIŢI cum l-a şfichiuit pe Antonescu şi ce crede despre Traian Băsescu

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: