Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDAL MONSTRU în finala Chefi la Cuțite. Nimeni nu se AȘTEPTA la un asemenea DEZNODĂMÂNT. „Nu îmi va ajunge o viață sa te iert pentru ce mi-ai făcut”
SCANDAL MONSTRU în finala Chefi la Cuțite. Nimeni nu se AȘTEPTA la un asemenea DEZNODĂMÂNT. „Nu îmi va ajunge o viață sa te iert pentru ce mi-ai făcut”

SCANDAL MONSTRU în finala Chefi la Cuțite. Nimeni nu se AȘTEPTA la un asemenea DEZNODĂMÂNT. „Nu îmi va ajunge o viață sa te iert pentru ce mi-ai făcut”

Sezonul șase al emisiunii „Chefi la cuțite” s-a încheiat cu un scandal monstruos! Mihai Munteanu – alias „Munti” – a fost marele câștigător, iar Chef Sorin Bontea a obținut, astfel, încă o victorie. Nimeni nu se aștepta la un asemenea deznondămnt, cu atât mai mult cu cât, nu cu multă vreme în urmă, Silviu Nedelea – component al aceleiași echipe conduse de Bontea – era considerat favorit la câștigarea marelui premiu.

Maria, finalista din Echipa Galbenă a lui Scărlătescu, spune că Munti nu ar fi câștigat fără ajutorul colegului său Silviu, care până la acel moment era considerat favoritul la titlu, mai ales datorită experienței net superioare față de alți concurenți.

Silviu Nedelea a răbufnit după marea finală, postând un mesaj dur și lung, pe Facebook.

„Cătălin Scărlătescu, m-ai rugat să te iert 20 de minute încontinuu după finală! Mi-ai spus că nu îmi va ajunge o viață sa te iert pentru ce mi-ai făcut pe parcursul întregului concurs! Cum mi-ai ghicit farfuria m-ai depunctat pentru ca ți-ai dorit enorm sa câștigi cu Maria! Te-am iertat ca om după primul minut în care m-ai îmbrățișat! Dar nu am sa te iert ca BUCĂTAR, când am să te prind la gătit, noi 2, faţă în faţă!

Florin Dumitrescu, te respect enorm, îți recunosc public calităţile în noua artă culinară, bazată pe gust, culoare, combinații de arome, improvizații de minut și mai ales modul de a monta preparatul pentru ca produsul final să fie o capodoperă!

Sorin Bontea, îți respect decizia prin care m-ai transferat în echipa ta albastră datorită amuletei, însă ca profesionist ce ești în acest domeniu, trebuia să fii corect, să mă laşi alături de Florin Dumitrescu pentru a-mi duce visul până la capăt. Un cuţit de aur nu trebuie schimbat. Sper sa înveți din greșeli!”, a scris Silviu Nedelea pe internet.