Clujenii așteaptă o decizie favorabilă din partea Tribunalului în ceea ce privește cererea de insolvenșă, iar dacă aceasta va fi aprobată, judecătorul va numi un administrator judiciar care va conduce clubul până la finalizarea procesului de insolvenţă.

Cât timp se va afla în insolvență, echipa nu va mai avea drept de joc în cupele europene, dar asta nu schimbă cu mult datele problemei. Din cauza datoriilor către terți și deci pentru încălcarea regulilor de fair-play financiar, UEFA a decis că gruparea din Gruia va fi suspendată trei ani din Europa dacă nu va face dovada plăților datoriilor până la 31 ianuarie.
„Cu mare probabilitate, în următorii 5-7 ani CFR nu o să mai joace la nivel european, poate nici în prima ligă din România, dar de murit, CFR nu va muri. Sunt multe exemple în Europa, la nivel de cluburi. Napoli, FC Kön, West Ham United… Au trecut prin purgatoriul unei ligi inferioare şi, curăţate, aceste cluburi au ajuns din nou în frunte. Atâta că, pentru asta, e nevoie de o înţelegere colectivă, de un spirit de solidaritate al suporterilor care, în momentul actual, din păcate… După părerea mea, în Ardeal nu există şi nu cred că în următorii 10-15 ani o să existe aşa ceva”, a declarat Arpad Paszkany, la începutul lunii ianuarie 2015.