Un centru de fizioterapie din Mamaia a luat foc

Un centru de fizioterapie din Mamaia a luat foc Pompieri Sursa foto. arhiva EVZ

Un incendiu de proporții a izbucnit, duminică, la un centru de recuperare din stațiunea Mamaia, situat lângă un hotel.

Un incendiu a izbucnit la un centru de recuperare din stațiunea Mamaia, situat lângă hotel.

Incendiu la un centru de fizioterapie

Potrivit rapoartelor de la Digi24, a sunat alarma când incendiul a fost depistat. Clădirea afectată este un centru de fizioterapie, aflat în apropierea unui hotel.

Aceasta are sală de gimnastică, saună, masaj, saună și piscină.

Ne puteți urmări și pe Google News

Incendiul ar fi izbucnit la saună. În clădire se aflase o singură persoană care a fugit din calea flăcărilor. Nu au fost raportate victime.

Detalii despre incendiul din Mamaia

Publicația locală Ziua de Constanța vine cu mai multe detalii și cu imagini de la fața locului. Aceasta publică numele hotelului lângă care a izbucnit incendiul - Hotel Parc.

Pompierii au intervenit rapid după ce au fost chemați printr-un apel la 112. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a intervenit rapid.  Persoana care a părăsit clădirea în momentul izbucnirii incendiului este o femeie de 49 ani care a suferit atac de panică și a primit asistență de la SMURD.  Ea a refuzat să fie internată la spital.

Echipele de căutare și salvare au pătruns în interiorul clădirii, fără a găsi persoane.  Incendiul a fost lichidat, spațiile au fost răcite și ventilate.

 

Incendiu lichidat repede

Adevărul scrie că incnediul s-a petrecut la centrul de recuperare medicală Visa Me din Mamaia, lângă Hotel Parc. Au intervenit echipajele ISU Dobrogea, plus detașamentul Fripis cu o autospecială de descarcerare, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de stingere cu apă și spumă de mare capacitate. A mai fost prezent și un echipaj SMURD tip B2.

Incendiul a fost lichidat la ora 16:30. Cauzele incendiului nu sunt cunoscute, dar urmează se demareze o anchetă.

România TV transmite că pompierii din Constanța au mai stins un incendiu izbucnit la un apartament din Agigea, zona Sanatoriu. 20 de adulți și trei minori au părăsit imediat imobilul. Nu au fost victime, însă doi adulți au fost întoxicați cu fum și tratați medical.