Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, joi, într-o conferinţă pe Arena Naţională unde a fost schimbat din nou gazonul, că la Primărie există o solicitare din partea impresarilor lui Celine Dion ca artista să concerteze în Bucureşti vara viitoare.

„Prioritate au competiţiile sportive, sub nicio formă nu dorim să le punem în pericol, dar sunt şi solicitări care merită să fie analizate, pentru organizarea unor alte tipuri de evenimente, mari concerte.

Avem acum, spre exemplu, venită solicitarea la PMB – Direcţia Investiţii, din partea impresarilor unei artiste internaţionale, pe care sunt convinsă că vor să o vadă cât mai mulţi români la Bucureşti, şi anume Celine Dion.

Perioada în care ar putea să vină la Bucureşti este vara viitoare. Cu siguranţă vom vorbi cu Federaţia Română de Fotbal, cu reprezentanţii echipelor care închiriază de obicei Arena şi ne vom pune de acord şi să stabilim, bineînţeles, împreună acest calendar.

Dar din verificările pe care le-am făcut până acum nu ar pune în pericol calendarul competiţional” , a precizat Gabriela Firea, într-o declaraţie de presă susţinută la Arena Naţională.