Cel puțin un membru al familiei lui Gheorghe Dincă ar putea fi pus sub acuzare deoarece ar fi distrus, alterat și aruncat probe, susține Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu – fata dispărută pe 14 aprilie 2019 – cel care a asistat la audierile din sediul DIICOT.

Cel mai probabil, ar putea fi vorba despre Elena Dincă, soția care a fost la Caracal în perioada în care a dispărut Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani, despre care mecanicul acuzat de crimă a spus că ar fi ucis-o, la fel ca și pe Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani care a sunat, în zadar, la 112, pe 24 iulie.

Soția lui Gheorghe Dincă s-ar fi aflat în locuința din Caracal timp de o lună, după dispariția Luizei Melencu. Femeia ar fi plecat în luna mai, în timp ce Luiza a dispărut pe 14 aprilie.

La finalul celor nouă ore de audieri, soția, fata și cei trei băieți ai mecanicului acuzat de crimele din Caracal au plecat, sub escortă, pe motiv că nu vor să fie agresați de jurnaliștii care îi așteptau la ieșire.
În timpul audierilor, rudele lui Dincă ar fi făcut scandal și nu voiau ca Tonel Pop să asiste la audieri sau să răspundă întrebărilor puse de acesta.

„Sunt declarații care răstoarnă totul, față de situația inițială”, a precizat Tonel Pop. Acesta a spus că „cel puțin o persoană” nu are cum să nu fie încadrată măcar ca suspect.