Situată la 35 de kilometri distanţă de Constanţa, plaja de la Corbu este cea mai sălbatică de pe litoralul românesc.  Plaja are aproximativ 20 de kilometri şi se poate ajunge cu maşina pe drumul care duce la Năvodari. Aici găsiţi oaza de linişte de care aveţi nevoie pentru a vă relaxa.

O altă plajă deosebită este cea de la Sulina. Aceasta se află la 3 kilometri distanţă de oraşul Sulina şi se poate ajunge pe jos sau cu maşina personală. Apa limpede, curată şi nu foarte adâncă atrag în fiecare săptămână zeci de turişti care vin în căutarea unui mediu propice pentru a se relaxa.

Plaja de la Gura Portiţei se află la 70 kilometri distanţă de oraşul Tulcea. Plaja este un loc uitat de lume, iar transportul se face pe calea apei, luând vaporul de la Jurilovca sau prin intermediul unei şalupe închiriate. Plaja se întinde pe 4 kilometri şi desparte Marea Neagră de Lacul Goloviţa.  

O altă plajă care ofere momente de linişte şi relaxare totală este cea de la Sfantul Gheorghe. Aceasta este situată la trei kilometri de localitatea Sfântul Gheorghe. Plaja nu este foarte aglomerată din cauza faptul că nu este tocmai simplu de ajuns în localitate. Când se ajunge pe plajă, în partea dreapta se poate vedea gura de vărsare a braţului Sfântu Gheorghe în Marea Neagră.