Evenimentul Zilei > Actualitate > Cel mai trist lucru pentru două fetiţe. Este de NECREZUT ce au făcut poliţiştii | VIDEO
Cel mai trist lucru pentru două fetiţe. Este de NECREZUT ce au făcut poliţiştii | VIDEO

Cel mai trist lucru pentru două fetiţe. Este de NECREZUT ce au făcut poliţiştii | VIDEO

Poliţia a "închis" standul cu limonadă pe care două fetiţe l-au amenajat pentru a vinde limonada. A fost cel mai trist lucru posibil.

Andria şi Zoey Green au organizat un stand pentru a vinde limonadă. Ele voiau să strângă bani pentru cadouri de Ziua Tatălui, când au apărut poliţiştii şi le-au oprit, potrivit buzzfeed.com.

Andria o ajuta pe sora ei, răcorind şi mixând limonadă, când au apărut poliţiştii. Fetiţele încercau să strângă bani să-i cumpere tatălui lor un bilet la un ştrand cu ocazia Zilei Tatălui.

Se pare că fetele au încălcat legea prin vânzarea ilegală de limonadă fără un permis de sănătatea. Legea texană cu numărul 970 îţi permite să vinzi anumite produse de patiserie şi băuturi, dar limonada nu este pe listă.

Sandi Evans, mama celor două fete, a fost confuză de faptul că limonada nu a fost trecută pe lista lucrurilor permise vânzării.

Cu toate astea, limonada făcută de cele două fete, nu a fost aruncată. Legal, ele au avut voie să aibă standul de limonadă dacă ofereau limonada pe gratis.


FAPTĂ EROICĂ răsplătită după 17 ani cu un gest EMOŢIONANT | GALERIE FOTO şi VIDEO

Mike Hughes a salvat-o pe Dawnielle DavisonMike Hughes a salvat-o pe Dawnielle DavisonMike Hughes a salvat-o pe Dawnielle DavisonMike Hughes a salvat-o pe Dawnielle DavisonMike Hughes a salvat-o pe Dawnielle Davison

 

 

 


Satul ÎNGHIŢIT de NATURĂ. Unde se află locul ABANDONAT care fascinează prin FUMUSEŢEA şi MISTERELE lui | GALERIE FOTO

Satul abandonat GouqiSatul abandonat GouqiSatul abandonat GouqiSatul abandonat GouqiSatul abandonat Gouqi