Conform purtătorului de cuvânt la ISU Galați, lt. col. Eugen Chiriță, incendiul care a fost stins în câteva minute, a fost provocat de un scurtcircuit la o instalație ornamentală.

”S-a intervenit cu promptitudine, iar clienții magazinului nu au avut de suferit. Nu s-a impus evacuarea acestora sau a comercianților. Fumul nu a intrat deloc în interior, motiv pentru care nu s-au declanșat nici alarmele”, a declarat Eugen Chiriță.

Comunicat ofcial Shopping City Galaţi:

„Din cauza unui scurtcircuit, instalatia de lumini situata pe fatada centrului comercial a luat foc. Echipa mall-ului a luat imediat masuri, oprind incendiul in mai putin de 5 minute cu ajutorul extinctoarelor si anuntand echipajul de pompieri, care, in momentul in care a ajuns la fata locului a constatat stingerea flacarilor.

Mentionam ca nicio persoana nu a fost ranita, iar activitatea centrului comercial si a publicului nu a fost afectata.

Siguranta vizitatorilor nostri este o prioritate pentru noi, astfel ca suntem pregatiti in orice secunda cu cele mai avansate solutii de protectie, pentru ca cei care ne treg pragul sa se afle intotdeauna in siguranta”, a transmis viata-libera.ro.