Evenimentul Zilei > Justitie > Cel mai bogat român,i Ioan Niculae, a divorţat după 31 de ani de căsnicie. Decizia pronunţată de Judecătoria Sectorului 1
Cel mai bogat român,i Ioan Niculae, a divorţat după 31 de ani de căsnicie. Decizia pronunţată de Judecătoria Sectorului 1

Cel mai bogat român,i Ioan Niculae, a divorţat după 31 de ani de căsnicie. Decizia pronunţată de Judecătoria Sectorului 1

Divorţul celui mai bogat român - Ioan Niculae, care ar deţine o avere de 1,2 miliarde de dolari - de Domniţa Niculae a fost pronunţat, miercuri, de magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1.
  • "Admite cererea principală. Admite în parte cererea reconvenţională. Dispune desfacerea căsătoriei încheiată între părţi din culpa comună a soţilor. Respinge restul pretenţiilor din cererea reconvenţională ca neîntemeiate", se precizează în decizia luată de instanţă.

Prin hotărârea luată miercuri, magistraţii au respins cererea Domniţei Niculae de a primi 10 milioane de euro din averea omului de afaceri.

Totodată, s-a dispus ca fosta soţie a lui Ioan Niculae să revină la numele purtat anterior încheierii căsătoriei, acela de Radu, potrivit deciziei luate de Judecătoria Sectorului 1.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată. Cererea de divorţ a fost înaintată de omul de afaceri după aproximativ 31 de ani de căsnicie.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: