Evenimentul Zilei > Social > Cei mai cunoscuți artiști, la „Zilele Bucureștiului”
Cei mai cunoscuți artiști, la „Zilele Bucureștiului”

Cei mai cunoscuți artiști, la „Zilele Bucureștiului”

Organizatorii n-au uitat de renumita bătaie cu flori

Astăzi și mâine, „Zilele Bucureștiului” vă oferă ocazia ca, încă de dimineață, să vă puteți pierde într-un oraș colorat, plin de animatori sau prin parcuri răspândind veselie și bună dispoziție. În intervalul 16.00-20.00 vor avea loc ateliere interactive menite să dezvolte latura creativă și îndemânarea copiilor. Și în acest an, de la ora 18.00, renumita „bătaie cu flori” ne va aminti de „bătaia cu flori de La Șosea”, unul dintre evenimentele inedite ale perioadei interbelice.

● Un eveniment de excepție va avea loc în Piața Constituției, începând cu ora 20.00, unde se va desfașura „rEvoluția Muzicii Ușoare Românești”. Pe scenă vor urca cei mai iubiti artisti români: Loredana, Delia, Corina Chiriac, Monica Anghel, Marcel Pavel, Gabriel Cotabiţă și alții.

● Piesa de teatru „5 femei de tranziție” ne-o arată pe binecunoscuta Rodica Popescu Bitănescu în trei ipostaze, aceea de actriță, scenaristă și regizoare. Mâine, de la ora 17.30, la Palatele Brâncovenești din Mogoșoaia, cei prezenți vor putea asista la această piesă.

● Tot la Palatele Brâncovenești, mâine, începând cu ora 19.50, cei de la „Nitghlosers” vor urca pe scenă timp de aproape o oră.

● Și săptămâna viitoare, după încheierea „Zilelor Bucureștiului”, atmosfera orașului va rămâne colorată și veselă, pentru că între 22 și 28 septembrie are loc „Bucharest Comedy Week”, primul festival internațional de comedie organizat în Capitală.

Festivalul promite un program diversificat de comedie contemporană: momente de stand-up comedy, reprezentații stradale, filme, spectacole de teatru.